• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa800 2013 bomba senol set...

Cevap: pa800 2013 bomba senol set...

tekrar teskkr ederm setı denemedm ıcergne baktm sadece

teşekkürler sette bi değişiklik göremedim aynı sadece pad eklenmiş paleri kendi setime nasıl alabilrim bilgi verirsen sevinirim abi

Allah razı olsun arkadaşlar bende pa 80 vardı şimdi 800 geçtim kimse set yardımında bulunmadı kalplerı kötü insanlarmıs ama bu trakya siteye üye oldum hem siteden hem burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun Allah herkezin kalbine göre versin Selametle arkadaslar

teşekkürler paylaşım için. önemli olan paylaşmak keşke herkez sizin gibi sete eklediği ufak birşeyde olsa paylaşsa. bizde seti daha fazla geliştire biliriz ozaman sonuçta herkezin katkı yapması lazım bu sete. çok güzel bir set benim çok hoşuma gidiyor. cumartesi veya pazar günü ben de paylaşıcam setimi 256.mb ram olanların baya işine yarıycak 3.ay dır uğraşı yorum. sizin setinizi de gece eve gidince deniycem şuan işteyim mutlaka güzel birşey vardır sağlıcakla kalın..

cym ve emo karma bi set sanırım teşk ediyorum :D

teşekkürler

thank you :)

link nerde