• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa800 Bomba Ritimler Romanlar 2013 seco_35

Cevap: Pa800 Bomba Ritimler Romanlar 2013 seco_35

Izmirde roman ağırlıklı gidiyo galiba buzamana kadar 1kere usb ye para verdim inanın 1ay kullanıp usb yi geri sattım nedenmi çünkü pa800 64mb yüzlerce hatta binlerce yazılmış ritimler var pïyasada ücretli usb ye ne gerek varki abi

evet burda öyle abi :D

Hasrete maaşallah çok takdir ediyorum üstüne yok,tabi en kral roman setler izmirden onlarıda ayrı tebrik etmek gerekir.

evet doğru abi ;)

arkadaşlar bu set hasretin orj seti değildir, hasrete sorarsanız öğrenirsiniz... anıl kurunaz isimli şahıs işbirliği içerisinde bu seti el altından yüksek fiyatlara satıyor millete.. seco kardeş sana tavsiyem alet olma bu tür işlere ..

BENİ O ARKADAŞ DOLANDIRACAKTI AZ KALSIN.. DİKKATLİ OLUN

Moderatör tarafında düzenlendi:

HASRETİN ORJİNAL SETİNİ KULLANAN BİRİSİ OLARAK BİRŞEY İSTEYECEĞİM SİZDEN.
hasretin orjinal setindeki seni ben ellerin olsunmu diye sevdim ve gurbet ritminin demosunu çekin. bilmeyenleri kandırmaya hakkınız yok !..

HASRETİN ORJİNAL SETİNİ KULLANAN BİRİSİ OLARAK BİRŞEY İSTEYECEĞİM SİZDEN.
hasretin orjinal setindeki seni ben ellerin olsunmu diye sevdim ve gurbet ritminin demosunu çekin. bilmeyenleri kandırmaya hakkınız yok !..

madem öyle ispatla ktp sen çek koy orj setin varsa...

konunun başında hasretin orj. seti diye bişey demedim arada hasretin ritimleri var sette de piyasadda olmayan ritimler var !