Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o değilde roman muzigi bitmiş bu ne hal ya.. mafettiler muzigi bu ritimlerle. orta yaş ve üstü kesinlikle sevmiyor bu tarzı. pistte 3-5 coluk cocuk icin bu hızda çalmak bence yanlış. yakında ince saz gruplarına yine talep artar.
ben de bole 9/8 lerı pek sevmıyorum ama oturaklı 9/8 ler daha guzl oluyor parça çalıncak en azından bunlarn cogu sırf rıtım show ıclerın 2 3 tanesı guzl sadece
oynarlar ama mesela pa800 de romanica dıe rıtm var cok eskı 9/8 ama bene cok super rıtm tabı senın setındeklerde guzl ama herkes kulllanamıor o rıtımlerı ücretlı olduug ıcın
secodaki setten fazlası var bende, bence bu sette güzel..kulakta sıkıntı olmayan arkadaşlar beğenir bence herkes diyor piyasada var dandik bu set e o zaman indirin kullanın istemeyin milletten..
dj redbulun setinide denedim orgu bozmaya birebir bi set, sesi yarıya kadar aç ve çal anlarsın demek istediğimi nasıl bi ayar cektiyse sete çeyrekte açtıgımda bile hoparlörü zorluyor bazı ritmler çeyrekte bile patlama yapıyor
İyide çok çelişkili ifadeler var hem demo koydum sadece diyorsun. Sonra set bende var işte set şöyle böyle kimsede yok alamazsınız siz falan bunlara ne gerek var ki? eğer set sende varsa herkestede olabilir bu kadar ego tatmin olayına girmeye gerek yok.. Varsa vardır yoksa yoktur. Hasretin setinden daha iyi setlerde var ama adamlar gelip burda hava atmıyor. Set arkadaşımda var anılda kendisinin böyle hava attığını hiç görmedim saçma tripler bunlar..