• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa800 Bomba Ritimler Romanlar 2013 seco_35

Cevap: Pa800 Bomba Ritimler Romanlar 2013 seco_35

İyide çok çelişkili ifadeler var hem demo koydum sadece diyorsun. Sonra set bende var işte set şöyle böyle kimsede yok alamazsınız siz falan bunlara ne gerek var ki? eğer set sende varsa herkestede olabilir bu kadar ego tatmin olayına girmeye gerek yok.. Varsa vardır yoksa yoktur. Hasretin setinden daha iyi setlerde var ama adamlar gelip burda hava atmıyor. Set arkadaşımda var anılda kendisinin böyle hava attığını hiç görmedim saçma tripler bunlar..

iyi geceler.

bu taş bana mı ??

la altı üstü bir set 2 gün snra piyasaya düşer =) 80de taylan ritimleri çıktıgındada bulunmuyordu şimdi piyasada her sette var. Bu kdr kasmayın kendinizi arkadaslar altı üstü 50 kb lık bir ritim dosyası =) bu biraz şey oldu 250 gram şey için neyse =)) gökhan 800 alınca costu zaten adam yamahadan snra sudan cıkmıs balık gibi oldu =)

ya bu set hasretin olsa ne olur? olmasa neolur?.. bu neyin münakaşasıdır anlamadım arkadaşlar.. koca koca adamlar oturmuş, vay bu hasretin seti, vay orjinal seti değil, vay ben parayla aldım paylaşmam, vay bu set on para etmez ama paylaşırsan sevinirim :) :) vay, vay, vay... düştüğümüz hallere bak. dinledim demoları. ve ritim olarak inanın bir atraksiyon göremedim. bildiğin ritim showlar falan işte.. nedir yani yaz bitmeden daha yenileri, daha orjinalleri yapılacak hepimiz biliyoruz... ne gerek var? bi sorun kendinize. ne gerek var?
ayrıca burada onun seti bunun seti diyerek hem haksız rekabet hemde haksız reklam yapmış oluyorsunuz. neticede parayla satılan bir set var ortada. ve reklamın iyisi kötüsü olmaz. unutmayın bu site reklam gelirleriyle ayakta durmaya ve sizlere hizmet vermeye çabalıyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:

anılla birlikteyiz zaten öyle amacımız yok sıkıntı yapmayın ;)

Bravo o zaman size

ne demek :D

set ücretliyse niye koyuyorsun kardeşim herkez zaten biliyor hangi ritimlerin iyi oldugunu

seco kardesm demo koymus sadece neyın trıbı bu anlamadımkı adam sete para verms bendede 256 mb var butun stlerı yukledm ama bu rıtmler yok nettekı hasret sette tam bı fıyaskodur.ama bı kardesımn verdıgı settn 5 6 tane guzl roman buldm gayet guzl hasrete benzer seco helal olsun

seco kardesm demo koymus sadece neyın trıbı bu anlamadımkı adam sete para verms bendede 256 mb var butun stlerı yukledm ama bu rıtmler yok nettekı hasret sette tam bı fıyaskodur.ama bı kardesımn verdıgı settn 5 6 tane guzl roman buldm gayet guzl hasrete benzer seco helal olsun

benimde roman ritmi ve oryantal ritimi sıkıntım var,kuısura bakmazssan bu romanları sağlam olan set hangisi bizlerle paylaşırsan memnun oluruz tabiki paylaşmayabilirsinde saygı duyarım
ben pa 600 kullanıcısıyım hal adam gibi bi set bulamadım kendime,set yapma işindende anlamıyorum,milletdede iyi olan setleri paylaşmama gibi bir fikir var o yüzden bocalıyoruz işte,saygılar...