• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa800 gec acilma sorunu

filizka

Altın
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
19
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
33
Enst.
Korg pa55tr
Merhaba arkadaslar,3 gunluk pa800 sahibiyim.ilk aksam farkettim orgun acilmasi 10dakika uzeri idi ama sorunsuz calisiyor 256 ram. 2nci aksam orgu baslattim loading pcm datada kaldi 30dk gecti yok arkadas acilmiyor,kapattim tekrar actim 10dk falanda acildi?Bu cihazin acilis suresi nekadardir?Benim orgtami sorun var?Set falan silme yukleme yapmadim usb de takili degil uzerindeki set hosuma gitti sade 3-5 sample eklemek dusunuyorum bukadar.Bi yardimci olurmusunuz?
 
Neyse cozdum olayi bayagi bi arastirdim.OS ve seti yeniden yuklemek gerekmis boyle durumlarda.Eski seti sieden yeni yuklemekte iyi degilmis,eski sahibi hic silmeden yapiyormus galiba direk,zagten sette karman cormandi yarisi teneke gibi otuyordu ne ayari bne birseyi vardi...Hayirlisiyla bi yapayim yuklemeleri cozucam insallah.
 
Normal yüklenme süresi 4-5 dakika sürmektedir. Şahsen benimki 256mb ram 16dk ve 4 dakikada açılıyor, tabi benimkide çok karışık bazı işe yaramaz sample silersem hafıza boşalacağından daha erken açılır. Ayrıca org full ritim ses yüklü olsada ram ile alakası yoktur. Ritimler program performans sesleri hepsi orgun rom yani beynine yükleniyor sadece sample sesler ramde yer bulunuyor. Bu yüzden ramde yer açmak için sadece sample silin ritim silmeniz ramı boşaltmaz. Bilmeyenler için söylemek istedim.
 
orgun alt tarafında bulunan hd yani flaş belleğin okuma ve yazma hızı en az 3.0 takarsan 2 3 dakka daha erken açılıyor
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst