• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa800 hakkında yardıma ihtiyacım var

  • Konbuyu başlatan muzik38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görülen : 1K

muzik38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
18 Ocak 2013
Mesajlar
522
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Enst.
KORG PA800 v2
Merhaba arkadaşlar pa800 orgum çalarken durduk yere dondu ve kapatıp açmak istedim ama simsiyah ekranda kalıyor hiç bi tepki vermiyor. içini açıp kablolarını falan kontrol ettim ama yinede düzelmedi. hiç bi ışık falanda yanmıyor.format atmaya çalıştım ama sadece bomboş simsiyah ekran geldiği için oda mümkün olmadı. daha önce başına gelen yada bu sorun hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olabilirmi acaba ?
 
cihazın kapasıtesi 64 mb mi?
ve yakın zamanda ındırdıgın bır setı yukledınmı ?
 
cihaz 256lık . set falanda yüklemedim normal çalıyordum bi retim edit menüsüne girdim bir anda dondu öyle kaldı. kapattığımda açılmadı bidaha
 
ekran aydınlatmasında sıkıntı olabilirmi. aleti açtığında dokunmatik ekran çalışıyormu. bunu denermisin.
 
alet açılmıyorki zaten simsiyah ekranda kalıyor.ekran çalışıyor arka aydınlatması yanıyor ama simsiyah bomboş ekran. hiç bi şekilde işlem yapılmıyor.
 
iki ihtimal var floresan ya da led aydınlatmalara enerji gitmiyordur veya floresan ya da ledler gitmiştir. herhangi bir elektronikçi işini çözer.
 
şimdi ekranı yok say cıhazın acılma suresını bekle ve tusa bastıgında ses alıyorsan sorun ekranda ama donduktan sonra boyle oldu dedın sorun komplike bır durum aldı .muhtemelen basına gelen olmadı olduysada bu yazıyı henuz gormedı ..
 
benim anladığım alet normal açılıyor ama ekran ışıpı gelmiyor. alette kilitlenme yok. yada ben öyle algıladım.
 
Şöyle bi detay vereyim. Pa800kullananlar bilir. Acma kapama dugmesine basinca exit butonunun altinda mic yazan bi led isik yanar kirmizi yeşil renklerde.oda yanmiyor. Ekranda isik var ama bombos mat siyah bir görüntü var.
 
o zaman sanırım ana kartla alakalı bi durum. bence dtl ile görüş. geçmiş olsun...
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst