pa800 soru ?

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
arkadaslar ben set yukluyorm setdekı seslerın %80 i çalısmıyor bana 2.4 hem normal hem rumeli ye gıdıcek 2.4 lerı olan akordıyon ve saksafon seslerı guzl romanları guzl olan bı set lazım bıde seslerım neden çalısmıyor acaba

Cevap: pa800 soru ?

arkadaşım sanırım yüklemede hata yapıyorsunuz,ben 30 tane set böyle bi sıkıntı yaşamadım,bi yerde hata yapıyorsunuz ama tam anlayamadım, :)

tahminen orgta 16 dk dosyası yüklü değil siz 16 dk lı set yüklüyorsunuz,yada seti eksik mi yüklüyorsunuz karışık bi durum,:D

zafer abı bana anca sen yardımcı olursun D: bak sımdı :D : ben de barıs kırcal set yukluydu set guzldı btun rıtmler yeterlı ce rıtmlerı vardı ıcınde ben sonra kasındm baska set atıyım dedım içine attım sora olmadı yapamadım org açılmadı D goturdm o.s yukledıler ama dk yuklemedıler sanırım bende butun setlerı yukledım ritmler eyw super ama seslerın %80 çlısmıyor. bana 2.4 rumeli tarzında çiftetelı romanalr guzl vahdeler falan akrdıyon saksafon olan bı set lazm barıs kırcalda hepsı vardı bı tek saks yoktu .çd

zafer abı bana anca sen yardımcı olursun D: bak sımdı :D : ben de barıs kırcal set yukluydu set guzldı btun rıtmler yeterlı ce rıtmlerı vardı ıcınde ben sonra kasındm baska set atıyım dedım içine attım sora olmadı yapamadım org açılmadı D goturdm o.s yukledıler ama dk yuklemedıler sanırım bende butun setlerı yukledım ritmler eyw super ama seslerın %80 çlısmıyor. bana 2.4 rumeli tarzında çiftetelı romanalr guzl vahdeler falan akrdıyon saksafon olan bı set lazm barıs kırcalda hepsı vardı bı tek saks yoktu .çd

pa800 başka cihazlara benzemez,bilmeden bi yerleriyle oynama,bilinçli olarak yapmaya çalış elinde kalır yoksa,
sampleli orglar hassastır,sitede herşeyin ayrıntılı videolu anlatımı var,onlara bakarak yap,yapmak istediğin birşey için bilgi topla öyle uygulama yap kardeşim,

yapman gerekenler
ilk önce org 16 dk dosyası yükle,
sonra istediğin seti yükle,set yükleme işi bitince orgu kapat biraz bekle öyle aç

bu 16 dk yı usb ye atıyorm sora ıntro 1 e basarak acıyorum ama ekranda gormuyor dosyayı nıe acaba anlayamadm bilen bırı olsa yapar hemen ama bıde org arada kıtlenıyo rıtm çalıyor ses çalıyor sadece rıtmı durdurma ses acma kapama vs. olmuyor

bu 16 dk yı usb ye atıyorm sora ıntro 1 e basarak acıyorum ama ekranda gormuyor dosyayı nıe acaba anlayamadm bilen bırı olsa yapar hemen ama bıde org arada kıtlenıyo rıtm çalıyor ses çalıyor sadece rıtmı durdurma ses acma kapama vs. olmuyor

o zaman kardeşim şöyle yap madem donma v.s oluyo,
orga sanırım yanlış yüklemeler veya yanlış yol izleyerek bişeyler yapmış olabilirsin,
şimdi sana önerim şu olacak,

pa800 eğitim cd v.s adlı konuya git,

bunları sırasıyla videoya bakarak yap,

1-org sil baştan format at,(orga nasıl format atılıyo videoyu durdurarak yavaş yavaş kendin at hem öğrenirsin nasıl format atıldığını)
format dosyası os res v.2.01 olacak,

format içerisinde ekran kalibrason ayarını doğru yapmaya özen göster

2-format bittikten sonra 16 dk dosyasını yükle,

3-setini yükle

her işlemde orgunu kapat biraz bekle 5 ila 10 saniye kadar yeniden aç,

hiçbir sorunun kalmayacak,dosyaları format dosyası 16 dk dosyası v.s korgpa sitesinden temin edebilirsin,

sample yüklenilen orglar normal orglara benzemez,hassastır nazik kullanacaksın,yüklediğine sildiğine dikkat edeceksin,bilmediğin yerlere girme,oynama :D

bir şey yapmak istediğinde araştır iyice öğrendikten sonra uygula,yoksa ramıde yakarsın orguda :)
kolay gelsin

arkadaşlar pa800 kullanıcısııym hiç yazmak istemiyorum aslında sadece yardım olsun inanın osv2.02 bendeki son sürüm çok net ve set de dandik olduğu halde seslerde ritimlerde net ama inşallah rabbim nasip edecek güzel bir set bulmam gerek düğüncüyüm sizlerinde sayesine olur inşallah set çok sıkıntı oldu 4 5 sene dir set bulamdım satın almak tafsiye ediyorlar

arkadaslar bendede (pa 800) var sormak istedim bir soru var sizlere benim SET-teki drum kitlerle hazirladim ritimleri ORGINAL ritimlerle degistirebilirim mi epsini yani ORGINAL ritimleri silip yerlerine benim hazirladigim ritimleri yukleyim TESEKKURLER simdiden

Bu alana bir cevap yazın...