pa800 soru ?

Cevap: pa800 soru ?

arkadaslar bendede (pa 800) var sormak istedim bir soru var sizlere benim SET-teki drum kitlerle hazirladim ritimleri ORGINAL ritimlerle degistirebilirim mi epsini yani ORGINAL ritimleri silip yerlerine benim hazirladigim ritimleri yukleyim TESEKKURLER simdiden

sanırım fabrikasyon ritimlerden bahsediyorsun,istediğin ritimi silip istediğin ritimi koyabilirsin sıkıntı yok ;)
yardım için pa500tr fabrikasyon ritimleri değiştirme konusunu izleyebilirsiniz,
pa500tr bölümüne girin,

bana göre gerek yok çünkü pa800 ün hafızası çok büyük,istemediğin kadar ritim alıyor,bence fabrika batı ritimlerini silme,zaten kendi hafızsına 300 den fazla ritim yükleniyor,hepside kullanıcı değiştirebilir silebilir özellikli,yinede siz bilirsiniz :)

Cevap: pa800 soru ?

sa ol ZAFER kardesim tesekkur ederim sana yine madem problem olmaz ise devam demek benim favorilerde bulgarca ritimleri sarkilari var ve istedim onlar kalsinlar hep set ukleyip degistirmeyim diye benim yaptigim ayni drum kitlerlen bizim turk ritimleri koyayim orginallarin yerine oilelikle sanirim daha kolai olur diye cunkun meyhanelerde bilirsin kafayi cektiler mi her sarkiyi istiyorlar ve bende isi kolaylastirayim dedim

Moderatör tarafında düzenlendi: