• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa800göktuğ-albayrak set yeni buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa800göktuğ-albayrak set yeni buyrun

evet abi sadi tunbarın yanında çaldım bi sezon çarşıda dükkanım var burç pastahanenin karşısı telefoncu :)

tamam kardeş şimdi çıkardım barış kocaman senin orgu almıştı bir akşam k.i.b...

Cook tskler Hocam Suan piyasada en iyi Set diye bilirim // Sesler ritimler Bomba
Stringler Felaket olmus:)

fakat kücük bir sorun war seti yükledimde Akkor/ olmior ritim caldiginda akkor da bi reaction yok / fomat 2.2 le mi daha iyi olur yada 2.1 yada bi fark yokmudur

saygilarimla

sağol arkadaşım güle güle kullan. akkor bazı ritimlerde sağlıklı çalışmıyor ben fazla uğraşmadım versionla formatla bir alakası yok bende 2.1 16.dk yüklü..

Şuan Set'inizi yüklüyorum denedıkten sonra yorum yazacağım. Teşekkürler.

Emeğinizee sağlıkkk sonuçta kötü diye bişi yoktur emek olan herşeyy çok güzeldir. asla kötüde olamaz kmse kimsenın hakkınada giremez.. Set benım cok hosuma gitdi benım acımdan sankı bole temelı 10 numara atılmıs bır set gibi üstünü doldurckta pıyasadkı setlere bın basacak gibi cok kullanıslı geldi. tabi hepmizin eksıgı olur kendı kafasında kurdugu setı baska bı adam begenmez baska bı dugun yapıyodur org trakya agırlıklı oldugundan dolayı dogu bıraz zayıf kalacak. Bunun yanında bende bu sete yoğunlasacamm benım setımde yazmıs oldugum 2.4 oyun havası kasıklı zıllı fıkır fıkır olan rıtımı halay ıcın bırebır zurna seslerını vahde eksıklıgı war onları yukleyıp bomba bir set halıne getırıp sıtemıze atacaıgım. KArdesımm set icin cok tesekkur ederımmmm boyle bı taban hazırladıgın ıcınn basarıların dewamını dılerım saygılarr.

Emeğinizee sağlıkkk sonuçta kötü diye bişi yoktur emek olan herşeyy çok güzeldir. asla kötüde olamaz kmse kimsenın hakkınada giremez.. Set benım cok hosuma gitdi benım acımdan sankı bole temelı 10 numara atılmıs bır set gibi üstünü doldurckta pıyasadkı setlere bın basacak gibi cok kullanıslı geldi. tabi hepmizin eksıgı olur kendı kafasında kurdugu setı baska bı adam begenmez baska bı dugun yapıyodur org trakya agırlıklı oldugundan dolayı dogu bıraz zayıf kalacak. Bunun yanında bende bu sete yoğunlasacamm benım setımde yazmıs oldugum 2.4 oyun havası kasıklı zıllı fıkır fıkır olan rıtımı halay ıcın bırebır zurna seslerını vahde eksıklıgı war onları yukleyıp bomba bir set halıne getırıp sıtemıze atacaıgım. KArdesımm set icin cok tesekkur ederımmmm boyle bı taban hazırladıgın ıcınn basarıların dewamını dılerım saygılarr.

beğendiğinize çok sevindim sayın ustam kendi kafama göre bişeyler yapmaya çalıştım işte 64.mb yi geçmeden herkez bu sete sizin gibi eklemeler yapıpta paylaşıma sunarsa eminim bu set süper olur yeterki herkez içinden geleni döksün orgun üstüne paylaşsın iyi veya kötü önemli olan paylaşım sabırsızlıkla sizin paylaşımınızı bekliycem şimdiden kolay gelsin sağlıcakla kalın..

daha yeni yamahayı sattım ve 800 ü aldım o yüzden 16 dk.olayını çakamadım ayrıca seti yükledikten sonra set açılıyor ama herşey eksik çalışıyor öyle yani...

abi anladığım kadarıyla sende 16.dk yok. yükleyin sorun çözülmezse ozaman çağre ararsınız böyle bir şikayet kimseden gelmedi. bide set hata verdikten sonra çalışıyomu çalışmıyomu onuda yazarsanız iyi olur..

anladım ertaç bak şimdi ben os.v202 yi yükledim tabi bilmeyerek bu olmazmı ..

anladım ertaç bak şimdi ben os.v202 yi yükledim tabi bilmeyerek bu olmazmı ..

abi ben şuan os.v2.01 kullanıyom. os.v2.02 yükleyince 16.dk uyumlu olurmu onu bilmiyorum. pa800 dowland bölümünde raporsuz üstadımızın paylaşmış olduğu 16.dk os var v2.01 ile uyumlu. ve gereken açıklamada var nasıl yükleneceği konusunda isterseniz onu bir deneyin..

201 i yükledim 16 dk os ayrıbişeymi onudamı yüklemem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...