• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa800göktuğ-albayrak set yeni buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa800göktuğ-albayrak set yeni buyrun

selam arkadaşlar 1.2 hafta içinde yeni seti de paylaşıcam ritimleri tamamen düzenledim sesler de oldukça düzenli. ama bu set 256.mb olcak orga rem taktırdım sağdan soldan ne bulduysam yükledim son birkaç ekleme daha yapıp paylaşıcam engeç haftaya yüklerim siteye herkeze saygılar..

slm üstat g 600 ve pa 80 den bu yana 4 yıldır pa 800 .kullanıyorum sayende tat aldım eline emeğine sağlık dostum gerçekten aradığım işte bu 4 yıldır parmaklarım koptu g 600 ve pa 80 i aradım çok teşekkür ederim her şey gönlünce hayatta başarılar dilerim hakkını helal et büyük usta

slm üstat g 600 ve pa 80 den bu yana 4 yıldır pa 800 .kullanıyorum sayende tat aldım eline emeğine sağlık dostum gerçekten aradığım işte bu 4 yıldır parmaklarım koptu g 600 ve pa 80 i aradım çok teşekkür ederim her şey gönlünce hayatta başarılar dilerim hakkını helal et büyük usta

güle güle kullan abicim. beğendiğinize sevindim. 1.2 gün içinde 256.mb lik seti de paylaşıcam. siz deki rem 256.mb ise yüklemenizi tavsiye ederim. ritimleri tamamen düzenledim yeni ritimler sesler ekledim değişik setlerden. bence set şuan süper oldu aradığınız ritmi kolayca bulabilirsiniz. sesler fazla düzenli değil ama idare eder. bu arada seti tamamen sıfırdan ben yaptım gibi olmasın ben pa800 alalı 3.sene oldu. pa800 aldığımda ilk (göktuğ albayrak) seti yükledim ondan sonra da bir çok set yükledim fakat hiçbir set (göktuğ albayrak) üstadlarımızın seti kadar tatmin edici gelmedi ve sürekli bu set üzerinde çalıştım eksikleri kendimce başka setlerden topladım. yani bu sette en büyük emek (göktuğ albayrak) üstadlarımızın. ben de kendimce eksikleri kapatıp paylaştım eğerki birilerine beğendire bilmişsem ne mutlu bana. bilgi paylaştıkça güzeldir bu yüzden herkezi paylaşıma davet ediyorum sağlıcakla kalın herkeze saygılar..

256 mb lık olan setın boyutu kaç mb ve 64 mb ıcın olanda kac rıtm vardı bunda kac adet rtim bulunmakta ve ne zaman paylasıcaksınız :) şimdıden teşekkurler

Tesekkürler sevgili kardesim

256 mb lık olan setın boyutu kaç mb ve 64 mb ıcın olanda kac rıtm vardı bunda kac adet rtim bulunmakta ve ne zaman paylasıcaksınız :) şimdıden teşekkurler

merhabalar 64.mb seti indirip inceleye bilirsiniz kaç ritim var ben hiç saymadım toplamınımı soruyorsunuz yoksa sadece romanlarımı 256.mb olan setti de bu hafta cumartesi veya pazar günü kesin paylaşıcam aslında daha bitmedi tam kafama göre ama paylaşıcam sonra ekleme yaptıkça güncelliycem ritimlerin hepsini düzenledim çiftetelliler, romanlar, 2-4'ler slow, pop. yani hepsi favoride sıralı birşekilde aradığınız bir ritmi kolayca bulcaksınız sesler fazla düzenli değil ama idare eder. set şuan (172.mb ram.165.mb) 3. aydır bu setle uğraşıyorum inşallah herkez beğenicek sağlıcakla kalın..

smdıden ck tesekkurler kardsm benm sorm 64 e gore daha fazlamı rıtm olucak

smdıden ck tesekkurler kardsm benm sorm 64 e gore daha fazlamı rıtm olucak

evet abi ritimler daha fazla 64.mb ye göre romanlar genellikle hasret set ten çiftetelliler 2-4' ler karışık setlerden topladım en güzelleri seçmeye çalıştım inşallah beğenirsiniz.

begenıp begenmeem onemlı degıl kardesım onemlı olan paylaşmaktır sımdıdnen ellerıne saglık allah kolaylık versın 2/4 semıh orj sılme sakın :D

begenıp begenmeem onemlı degıl kardesım onemlı olan paylaşmaktır sımdıdnen ellerıne saglık allah kolaylık versın 2/4 semıh orj sılme sakın :D

yok silmedim onu duruyo kardeş. zaten üstüne ekleme yaptım önceki setin işe yaramayanları sildim sadece. benim kaçırdığım olmuşsada performans, veya ritim. 64.mb setten alıp direk kullanabilirsiniz eksik olursa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...