pianist 477 ~yardımın lütfen

Cevap: pianist 477 ~yardımın lütfen

kadir benim gözümde on numara müzik yapan yardımlaşma ve dayanışmaya çok önem veren kaliteyi prensip edinmiş çok değerli bir müzisyen arkadaşımızdır.kendisini 7-8 yıldır sahsen tanırım diğerleri gibi laptop ile düğün bitirmeyen saygılı bir kardeşimizdir aynen kadir kardeşimiz in dediği gibi ( çok biliyosan buyur yaz arkadaşa yardımcı oluver ) kendisine sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum saygılarımla...cansinan_24

teşekkür ederim sinan abim. walla gerçekten sen de aynı öylesin benim için.

ayıpsın abı takıpçınım ama yenı bişeler yapmıyosun hangı alet var elınde suan D:

kadir kardeşime laf yok her türlü orgu ciğerini söker takar ritim editleyip yazar çok yetenekli ve yardım sever biri pa 80 alalı 1 hafta oldu 5 defa ayrı ayrı çağırdım hiç ikiletmeden her seferinde geldi ayarlarını ve ritimlerini yükledi sağolsun delikanlının kralı trakya müzik alemi bunu böle bile.....ayrıca geçen bir düğününe gittim sinan dostumun dediği gibi laptop köşede paslandı resmen ne istedilerse canlı çalıp söledi müziğin ve aldığı parasının hakkını tastamam ödedi helal olsun kardeşime kıskanmadım değil yani braaaawooooo...saygılarımla....

kadir kardeşime laf yok her türlü orgu ciğerini söker takar ritim editleyip yazar çok yetenekli ve yardım sever biri pa 80 alalı 1 hafta oldu 5 defa ayrı ayrı çağırdım hiç ikiletmeden her seferinde geldi ayarlarını ve ritimlerini yükledi sağolsun delikanlının kralı trakya müzik alemi bunu böle bile.....ayrıca geçen bir düğününe gittim sinan dostumun dediği gibi laptop köşede paslandı resmen ne istedilerse canlı çalıp söledi müziğin ve aldığı parasının hakkını tastamam ödedi helal olsun kardeşime kıskanmadım değil yani braaaawooooo...saygılarımla....

teşekkür ederim abi çok sağol ben sizin gibileri tanıdım iyiki de tanımışım. yaptıklarımız bunun yanında bi hiç. dostluğumuz daimi olsun yeter.

Geri