Cevap: roland bk5 in muhteşem özelliklerinden sadece biri
Yok. M3 ve kronosta var.
bu özellik pa3x de var mı?
Yok. M3 ve kronosta var.
bu özellik pa3x de var mı?
Bencede sequencer olarak işlense daha randıman alınır.Aslında wav'ları tekrar tekrar çağırmak en başta zaman verimsizliğine yol açar bence...Ama bu dediğiniz yöntemin başka artıları varmıdır onuda araştırmak lazım..Roland beni heyecanlandırmaya başladı
Bencede sequencer olarak işlense daha randıman alınır.Aslında wav'ları tekrar tekrar çağırmak en başta zaman verimsizliğine yol açar bence...Ama bu dediğiniz yöntemin başka artıları varmıdır onuda araştırmak lazım..Roland beni heyecanlandırmaya başladı
Mustafa abi. Seq kayıtta her ayrı kanal için kayıt işleminde de kolay bir şekilde 3 lü efektler ayrı ayrı tatbik edilebiliyor. Tabi bu iş biraz da yoğurt yeme tarzı. Her yiğidin yoğut yiyişi farklıdır. Seq kayıt ilk başta kullanıcıya biraz karışık gelebiliyor. Roland ın bu yeni özelliği ile de mutlk işe yarar kayıtlar çıkabilir. Pro kayıtlar için edit in şart olduğunu düşünüyorum. En basitinden wav kayıt üzerinde quantize durumu.
ilk sequancer kullanmaya 95 yılında roland jv50 ile başladım sonraki yıllarda cubase kullandım pc de.tabiki wav ın üstüne tekrar wav olarak başka enstruman eklemekle profesyonel altyapı yapılmaz edit mastering için mutlaka pc destekli sequancer programı kullanmak lazım.Mustafa abi. Seq kayıtta her ayrı kanal için kayıt işleminde de kolay bir şekilde 3 lü efektler ayrı ayrı tatbik edilebiliyor. Tabi bu iş biraz da yoğurt yeme tarzı. Her yiğidin yoğut yiyişi farklıdır. Seq kayıt ilk başta kullanıcıya biraz karışık gelebiliyor. Roland ın bu yeni özelliği ile de mutlk işe yarar kayıtlar çıkabilir. Pro kayıtlar için edit in şart olduğunu düşünüyorum. En basitinden wav kayıt üzerinde quantize durumu.