• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland BK5 Keşanlı İntro Deneme

Cevap: Roland BK5 Keşanlı İntro Deneme

Peki, Roland BK5'in kendi ritmlerini nasıl editliyorsunuz? Hangi yazılımları kullanıyorsunuz? Teşekkürler.

eline sağlık sen bu convert işini hallet MİX ve DÜZENLEME işini bana havale et... tekrardan bir cover yapalım...

özelden iletişime geçelim hazırladığım convertleri size göndereyim bir çalışma yapalım beraber güzel şeyler ortaya çıkartırız.

ritmlerini akşam inceledim mix ve sound çok güzel geliyor ortak çalışmalar yapabiliriz çorlu danmışsın bende uzunköprüde yaşıyorum... benim tek sıkıntım uzun intro yapmakta mesela daha değişik soundlar elde etmek istiyorum... illa KORG u taklit edecek değiliz

ritmlerini akşam inceledim mix ve sound çok güzel geliyor ortak çalışmalar yapabiliriz çorlu danmışsın bende uzunköprüde yaşıyorum... benim tek sıkıntım uzun intro yapmakta mesela daha değişik soundlar elde etmek istiyorum... illa KORG u taklit edecek değiliz

Varyasyonları siz yazın introları ben hallederim introları yazılmış ama variyasyonları yazılmamış bir kaç ritim var varyasyonları yazmaya vaktim olmadı size ben bütün ritimleri göndereyim bir çalışma yapın isterseniz.

güncel......