- Enst.
- Roland BK-5 OR
Cevap: roland bk5-or ses problemi...?
Teşekkür ederim yasalhaydut,
Şu akor takılma konusu da pek başkalarında olmayan bir durum sanırım (splite kapa-aç yaparak ancak başka akora geçebiliyorum). Bu durum her değişimde değil de bir defa oluyor epey gidiyor sonra kafasına göre bir defa daha oluyor, yine split kapa-aç, bu normal birşey değil. Olmazsa açar firmaya da danışabilirim.
Bunun dışında belirttiğim gibi hem özellikleri, hem firma desteği açısından beklentilerimin çok çok üstünde bana hizmet eden, fazlasıyla yeten nefis bir klavyem var...
Selâm ve saygılar...
1 ci sorunun cevabı menü+mastering ayarlar + compresör bastıktan sonra (high threshold) -7dB olacak o zaman sorun düzelir...
2 ci sorunun cevabı menü + performans ayarları + tone part görünüm + portamento nun karşısında 2 seçenek var 1 mono 2 poly (poly olarak ayarlarsan sorun çözülür)
3 cü sorunun cevabı menü + performans ayarları + tone part görünüm + bender aralığı ( yani pitchbend ayarı) ordan istediğin ayarı yapabilirsiniz
Teşekkür ederim yasalhaydut,
Şu akor takılma konusu da pek başkalarında olmayan bir durum sanırım (splite kapa-aç yaparak ancak başka akora geçebiliyorum). Bu durum her değişimde değil de bir defa oluyor epey gidiyor sonra kafasına göre bir defa daha oluyor, yine split kapa-aç, bu normal birşey değil. Olmazsa açar firmaya da danışabilirim.
Bunun dışında belirttiğim gibi hem özellikleri, hem firma desteği açısından beklentilerimin çok çok üstünde bana hizmet eden, fazlasıyla yeten nefis bir klavyem var...
Selâm ve saygılar...