Ben ürün büyük olsun demiyorum.BK5'in sesleri gerçekten çok güzel. Ama ekranı da çok ufak aynı zamanda. Ara ürün diyorum ben buna. Ve bu ara ürünün fiyatı yüksek gibi geldi. Çok inceledim alma aşamasına geldim ama vazgeçtim bu sebeplerden dolayı. OR700V2 daha mı kötü alet? Veya pa500? Ben bunlarla kıyaslıyorum.
Roland teknolojiyimi yakalayamıyor bilerekmi böyle yapıyor. Şuanda cep telefonumdan yazıyorum. Telefonumun ekranı bk5 den çok daha büyük. Artık çağ atlandı dokunmatik ekranlarda bir dokunuşla herşey yapılıyor. Korg i30 um vardı dokunmatik kocaman ekranı hiç sorun çıkartmadı ki bu org yılların orgu. Roland e 86-96 dan sonra kullanış pratikliği ve bazı teknoloji bakımından geriden gelmeye başladı. Yamaha iyi org iyi atak yaptı ama malesef hep pahalı mı olacak bu org. Yamahada pahalıya alırsın ucuza zor satarsın. roland yamaha ve korg kullanan biri olarak. Başta korgtan nefret ederdim. Ne var derdim bu orgta herkes bu orgu alıyor. Denk gelfi korg almıştım ve anladım çooook çooook farklı. Artık korgtan başka birşey almayı düşünmüyorum. Pa600 ü bekliyorum. Parası pahalı gelirse yine korg. Ben sadece tavsiye ediyorum yanlış veya doğru kesinlikle yamaha ve rolandda çok paralar verip ara model org almayın pişman olabilirsiniz.