• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

roland exr 46 mı korg i 30 mu

klavye 10

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KLAVYE
slm arkadaşlar benim bir sorum olacak bende yeniyim acaba roland exr 46 mı daha iyi olur yoksa korg i 30 mu cevaplarsanız sevinirim teşkkür ederim herkeze kolay gelsin

Cevap: roland exr 46 mı korg i 30 mu

benim tavsiyem aletleri kurcala öle karar ver ama bu klavyeler güncel klavye değil bence rtim kitleri eski daha güncel klavye tavsiye ederim ben pa 50 ve a1000 daha güncel bence

roland exr46 pa ve a1000 gibi orglardan sonra çıktı 2007 çıkışlı orgtur,yeni teknolojik orgtur,,exr46 nın tek sorunu fazla işlenmemiş bi org olmasıdır,teknolojik olarak pa 50 ve a 1000 tr den üstündür,,türk sesler ve kitler barındıran bi orgtur,,pa 50 de türk sesler yoktur,,

exr46 da bulunan sesler samplerdir,,e.bağlama bağlama divan bağlama keman ney zurna tulum kemençe v,s

exr46 da türk davul ve kitler bulunmaktadır,,

tşkür ederim arkadaşlar benim aklıma yattı bu exr 46 nevalesi bolmudur bulabilirmiyiz herkeze tşkler

EVET NEVALE SIKINTISI YOK EXR46 DA

bütün roland serisi orgların rtmlerini okuyo,,rtm sıkıntısı yok,ses sıkıntısıda yok,,sitede user proğram dosyalarıda var exr46 için,,

çok tşk ederim arkadaş benim aklıma yattı bir kaç video dinledim sanırım bana uyar bu alet almayı düşünüyom nasip olursa şu an korg i 4 s var bende

YOUTUBEDE roland exr46 demoları var abi
isterseniz bi dinleyin daha aydınlatıcı olur,,

alette en çok merak ettiğim elektro bağlama çünki bağlamayı seviyorum ayrıca güzel 9*8 ritimler çiftetelli ve 2-4 ritimler yani biraz doyurucu bişeyler olsun ritimler biraz dolgun geldi bana tesisattada o sesleri verir herhalde

valla abi benim özellikle ben kullandım divan bağlaması var exr 46nın hasta oldum o ses,süper bi bağlama,,eletro bağlama seside güzel,youtubede kolbastı çalınmış eletro bağlamasıyla istersen bi dinle demolarını

arkadaşım sen kullanmışsın hiç düğün çaldınmı exr 46 ıyla 9-8 leri nasıldır şimdi dinledim yine kolbastıyı güncel 9-8 ler varmı onu merak ediyom çünki bende düğüne çıkmayı düşünüyom yardımına teşekkür ederim çok saol