• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

roland exr 46 mı korg i 30 mu

Cevap: roland exr 46 mı korg i 30 mu

evet hocam cıktım.exr46nın rtmleri sert şıkır şıkır,,rtmleri güzeldir,,özellikle cihazda çok süper ses çıkıyo,,rtmlerden sorunun olacağını sanmıyorum,,memnun kalırsın bu orgtan,,ama yinedee sen bilirisn,,korg i30 alacağına exr46 al derim,98 likleri süper 2 4 ler bütün rtmler süper

exr46 64 polifonik,,pa 80 de 64 polifonik,,yanlış anlaşılmasın kıyaslama olmasın,,ses çıkışı güçlü bi org,,

arkadaşım bir kaç video daha dinledim exr 46 alet çok kafama yattı benim marka takıntım yok ha gönül ister tabiki ama imkan meselesi fakat bu alet bana uygun geldi sanırım bulunabilir bir alet işimin durumuna göre kısmetse bakıcam saol hocam ya ben eski ritimci yeni piyanist olucak inşallah orgta zahmet çekmedim az çok ritimden dolayı çabuk kavradık işi şu an düğün için hazırım diyebilirim tabi düğün çalarak daha çok tecrübe kazanıcaz inşallah

bence aletin kendilerini denemeden karar verme derim pişman olma derim exr 46 yeni çıkmış olabilir ama sonuçta ritim performansları eski arkadaşım benim kullan madığım denemediğim aletler değil sakın polemik yaratmayın herkeze saygın var ii günler...

iki aleti denede al derim birde konu yanlıs yere acılmış

e 40 lar ile düüne gidenler var bu alet yeterli düğünler için bende almayı düşünüyorum 1 yıl önce pa 80nim vardı sattım tekrar org bakıyorum pa 80 çok pahalı geldi gözüme ve ne kadar baktıysam 2 el hep haşat 2 tane temiz buldum onlarda pa 800 fiyatına 2700-3100 tl

e 40 lar ile düüne gidenler var bu alet yeterli düğünler için bende almayı düşünüyorum 1 yıl önce pa 80nim vardı sattım tekrar org bakıyorum pa 80 çok pahalı geldi gözüme ve ne kadar baktıysam 2 el hep haşat 2 tane temiz buldum onlarda pa 800 fiyatına 2700-3100 tl

yuh be kardeşim adam exr46 demiş sen gitmişin e40 demişin azcık dikkatli okuyun

"E 40 ile bile düğüne gidiliyor;neden EXR46 ile gidilmesin?" anlamında söylemiş arkadaşımız.Türkçemizi daha dikkatli kullanırsak böyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemiş oluruz.

"PA 80"ler halen iş bitirdiği için çok rağbet görüyor.Ancak bana göre, değil 3.100 TL 2.000 TL dahi çok fazla bir rakam.Sıfır OR700 V2 ler peşin 2.500 TL nin altında alınabiliyor;hadi güzel hatırınıza 2.600 TL olsun :) 3.250 TL'ye ve daha aşağısına PA 800ler varken bu paralar verilmemeli bence.Ben olaya nesnel bakıyorum,kimse bana kızmasın.

İyi günler diliyorum...

konuya cevap yazan herkeze tşk ler arkadaşlar

düğün yapacaksan verdiğin modeller arasında hiç düşünmeden i30 derim cevo setide yükledin mi tamamdır...

ya şöyle her iki aletide inceleme imkanım olmadı sadece videolardan o kadar exrde sesler biraz daha farklı gibi geldi bana i 30 unda davul tonları daha dolgun gibi dediğin gibi setlerde çok iş olduğuna bende inanıyorum aleti güzelleştiren setler