rolandc gw.8 cilere kötü haber

Cevap: rolandc gw.8 cilere kötü haber

küçük birader o polemik ben de yok
hanki setten yasyon onu .karaüzüm habbesi çalınırmı bana da yolla.

roland türkiyeyi önemsemiyor yazmışsınız da.. arkadaşlar roland zaten dünya üzerinde harika derecede alet satıyor. adamlar sadece arranger klavye yapmıyor ki. onu geçtik adamların türkiyeden kazanacakları para belli. onun için boşuna alet üretmek istemiyorlar.

korg türkiyeyi önemsiyormuş gibi görünüyorda.. korg sadece türkiyede sattığı için bu kadar türk aleti çıkarttı türkiye için. dünya üzerinde kimse korg kullanmıyor ki? kullananlar diğer markaları tercih ediyorlar.

yani burda roland alet üretse ne olur ki, adamların kazanacağı para belli. önceden hesabını yapmışlar. demekki yeterli değilki önemsemiyorlar. ayrıca roland niye burayı önemsemek zorundaymış gibi adamlara laf atıp duruyorsunuz ki, adamlar istediği yere alet çıkartır yani. sanane, banane.

Roland Sampling opsiyonlu bir cihaz çıkartsın ancak o zaman piyasada tekrar tutulur.yoksa ara modellerden pek birşey beklemeyin.

roland va7 tarzında sampling bi org çıkarırsa o zaman piyasa altüst olur,bakıyorumda herkesin gönlünde roland sevdası var

roland roland ağızda roland elde korg galba böyle gidiyor işler

korgcularla yamahacılar dua etsin roland sample'ı olan pa800 / or700'e eşdeğer bir alet çıkartmıyor. bir çıkartsa yemin ediyorum 1 ayda piyasa silinir, rolandın adı yazılır her duvara.

ama şimdilik korg yamaha gibi..

Rolandın ismi güzel. çamurdan olsun roland olsun :)

En iyisi polemik çıkmadan konu kapansın burda roland olsun korg olsun yamaha olsun herkez dişinden tırnağından artırarak illaki bi hevesle almıştır klavyesini onun için kimse kimsenin kullandığı aleti küçümseyiçi sözler söylemesin sözlerim genele hepinize saygılar.

heheh haklısınız. korg acayip dandik bi isim, orgdan türediği 10 metreden belli. yamaha ise insanın aklına hep motor getiriyor.

Herkese selamlar. Halit hocam iyi espri yapmış. Gw8 i sitemiz üyelerinden çok yakın arkadaşım İlhan57fb ye sattım. Kendisi genç olduğundan çok daha iyi çalışmalar yapacağından eminim. Şimdilik gitar çalacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi: