rolandc gw.8 cilere kötü haber

Cevap: rolandc gw.8 cilere kötü haber

kimse kimseye hakaret etmedi. ben de yazılarımda gayet iyi niyetliyim, en son yazımda yamahayı eskiden sevdiğimi ancak bugünlerde bu hale geldiğini belirttim. yamaha'ya düşmanlığım yok yani. şu an bu sitede geldiği durumdan hoşlanmadığımı belirttim.

ayrıca bir konuyu açıklığa çıkaralım, sizin yazınızı alıntı yapıp altına birşeyler yazmış olabilirim ancak, site ve yamaha hakkında yazdıklarım direkt olarak size karşı değildi. yani genele konuştum. (yanlış anlaşılmasın, sözlerimin arkasındayım ama sadece bir kişiye hitap etmedim. öyle anlaşıldı, ancak öyle değil.)

ayrıca hoşlanmadığım başka bir nokta ise, neden tüm yamaha konularında diğer markalar eleştiriliyor ancak diğer markaların bölümlerinde bu olay çok az rastlanıyor? hatta neredeyse (bu konu hariç) aylardır ilk defa yamaha konusu olmadan org tartışması gördüm.

yani anlamadığım yamaha kullanan arkadaşlarımız neden devamlı aletlerini övüp diğerlerini karalama amacında? sonuçta kimse yamahaya kötü demiyor, ancak kullanıcılar böyle insanüstü bir alet kullanıyormuş gibi yapıp abartıyorlar. evet her aletin kendine özgü güzellikleri var ancak bu diğer klavyeleri bir kalemde silmek demek değildir bence.

tek istediğim herkesin birbirine kullandığı marka hakkında saygılı olması. tekrar söylüyorum, amacım polemik yaratmak veya herhangi bir kişiye suç atıp karalamak değil. sadece bazı şeylerin yanlış yapıldığını söylemek istiyorum.

son olarak şunu eklemek istiyorum, bir aletin kaliteli olması -bugünlerde- hiç bir anlam ifade etmiyor. bu siteye giren müzisyen arkadaşlarımızın çoğu düğün işlerine veya extralara gidiyor. ve eminim çoğu da korg kullanıyor. (ne yazık ki bu yıl bende başladım korgculuğa) ancak hepinizin görebileceği üzre, korg kalitesiz, işçiliği sıfır, sound olarak sample haricinde hiç bir şey vaad etmediği halde hala piyasanın birincisi konumunda. yani insanlar artık yere düşünce çizilmeyen roland, harika soundları olan yamaha'ya önem vermiyor. insanlar sample duyabildiği, ritim ses yazımı ile uğraşmayacakları alet alma derdindeler.

yani yamahayı övmeniz ve arkasında durmanız güzel, ancak bugünlerde sırf kaliteli olmak bir aletin satması için yeterli değil. ne yazıkki bu durum böyle ve bende bu durumdan hiç hoşnut değilim. korgdan hoşlanmadığım halde kullanmak zorunda kalıyorum. tek tesellim g1000, en azından korgdan sıkılınca bi nebze kalite görüp rahatlıyorum.

umarım aramızda bir yanlış anlaşılma yoktur, sizi kırma amacında değildim ancak öyle göründüyse özür dilerim. bu şekilde bir niyetim asla olmadı olmaz. ancak söylediklerime hak vermelisiniz ki yamaha kendini övme konusunu biraz bırakıp sakinleşmeli. ve bu kötü birşey değil, iyi birşey olarak algılanmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Herşey iyi güzel de takıldığım tek şey şu;
"Yamaha kendisini övmekten vazgeçmeli..."
Burada Yamaha'nın Türkiye pazarında bildiğim kadarıyla direk Yamaha ile ilişkisi olan 3 arkadaşımız mevcut.Onlar Yamaha adına ritm,modifikasyon gibi işleri yapıyorlar.Bir yerde kendi mallarını pazarlıyorlar neden kendi ürünlerini övmesinler ki?
Bunun haricindeki her yazı kullanıcı yorumlarından ibarettir.Tıpkı sizinde rahatlıkla yapabildiğiniz gibi.Bendeniz de bir Yamaha kullanıcısı olarak Yamaha'yı öven birkaç yazı yazdım.Fakat bunu yaparken her zaman marka fanatikliği peşinde koşulmamasını,en iyi orgun "herkesin kendi kullandığı org olduğunu" defalarca söyledik.Üstelik aynı ben Gw8 in ilk piyasaya çıktı günlerde ciddi bir inceleme yapmaya çalışıp Gw8 i öven bir yazıda yazdım.Halen Roland bökümünde sabitlenmiş halde duruyor,üstelik 4000 küsür kere okundu sanırım....
Bizim amacımız hiçbir zaman "Yamaha eleştirilmesin,dağılın ulen" şeklinde olmadı.Bu değil yamaha her marka için böyle.Haksız eleştiri ve emeğe saygısız olunması insanları çileden çıkaran şey...
Halit Hoca'nın esprisini biz anladıkta belli ki anlamayanlar var...

Ch.

neden kendinizi yoruyorsunuzki en güzel org senin olandır gerisi boş

Halit Hocam ;
Keşanlı Mustafa abimin hemşehrimin Tyros a biraz meyilli olmasında sanırım benim de ufak bir payım var baya bir Tyros demosu dinlettim kendisine... :)

ya neyse keşanlı ortaya çıktı.yorgan gitti kavga bitti.o da benim gibi sadık eski göz ağrısı gitarına döndü.yazın ii oluyo.al eline git bi ağacın altına elektrik istemez ince ince demlen.pitcment,ekran set derdi yok.he he......

degerlı arkadaslar surda ıkı rekat bı sohbet yapıp espırı yapacaktık konu nerden nerelere gelmıs degerlı can abı guzel dusuncelerın ıcın tesekkur edıyyorrum senın calısmalarını desteklıyoorrum her zaman arkadaslar su marka fanatılıgınden artık vazgeceelım bırazz muzık konusalımm tekrar mustafa abıme cok tesekkur edıyyoorrrum herkese saygılarr

Halit hoca her zamanki espritüelliğini göstermiş. ece gece bayağı güldüm. Gerçi konu yine biraz saptırılmış ama yinede sonu iyi bitmiş. Herkese hayırlı olsun.

roland g.8 ciler başnıs sağ osssun KEŞANLI MUSTAFA saat 20.45 itibariyle GW.8 ile idari ticari ritmi sınayi tüm ilişkilerini kesti.en son beni arayıp yerim lan bu rolandı CİMBOM gibi bundan da bi cacık olmas deyip gw.8 i satıp çekti gitti..roland ailesi ve sevenleri olarak roland ın başı sağ osssun.GW.8 in tüm sevimliliğine rağmen TYROS ve ya KORG x3 puro ile ilişkiye girdiğini tahmin ediyorum.....aslında da haklı lan vallaa yane.....şimdi ilhan ı aracem haber sorcem...pax3 puro nun garabetine kapılıp gitmesin deye salcem peşine bizim ilhanı.......bu tyros ve korg u da ben makemeye vercem .cinconlu adnan polat ı hagi y le FENER yaktı sen de bizi yakma keşanlı gerçeklerden kaçılmas dön teslim ol......hökümettten gaçılmas.bi açılımda sana yaparlar işallla.
Roland a seslenyom bu komik politikanı deyiştir yafu.kendine açımıyosan bize acı be a.nedir senden çektiğimiz abicim ya. hökümetten yeni roland açılımları bekliyoruz. keşanlı geri dön yakma bizi
allah gecinden versin bende bir an olsun mustafa abiye bi şey mi oldu gibi algıladım yazıyı tamamen okuyunca allah uzun ömürler versin diycem sadece konu yine dağılıyor a b c klawye yaw sonuçta herkez kullandığı klawyeden memnunsa olay bıttı.:D