rolandc gw.8 cilere kötü haber

Cevap: rolandc gw.8 cilere kötü haber

yamaha 100 yıldan fazladır piyano üretiyor.sadece motor akla geliyor düşüncesi biraz haksızlıktır.
ben hamburg'a steinway fabrikasına gitmiştim ve oradaki teknolojiyi gördükten sonra toplantı yaptık ve konuşma esnasında en büyük rakipleri yamaha olduğunu itiraf ettiler ve bir kaç sene sonra yamaha da bir toplantı esnasında ben bir soru sordum yamahacılara.
neden steinway markasını satın almıyorsunuz diye.
eğer alırsak rakibimiz kalmaz ve kendimizi geliştiremeyiz dediler ve steinway'e son derece saygı duyduklarını farkettim.
yamaha sadece motor üretmiyor.yamaha dünyanın en iyi müzik aletlerini yapıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sayın mustafa abıme cok tesekkur edıyoorrum sayesınde 4.klavyemı almıs bulunuyoorrum halıt hocam da ıyı verdı gazı maksat muhabbet olsun roland g 70 kurzweıl sp2x yamaha or 700 den sonra gw8 bu benımısıme cok yarayacak o kesın ALLAH sızlerede gonlundekı klavyelerı nasıp etsınn mustafa abıme bırkez daah cok tesekkur edıyorrum hepınızee saygılarr

her iki tarafa en çok ta bana hayırlı olsun...güzel ritimlerini bekliyorum dostum.kusura bakmayın devir teslim törenine gelemedim...

yamaha 100 yıldan fazladır piyano üretiyor.sadece motor akla geliyor düşüncesi biraz haksızlıktır.
ben hamburg'a steinway fabrikasına gitmiştim ve oradaki teknolojiyi gördükten sonra toplantı yaptık ve konuşma esnasında en büyük rakipleri yamaha olduğunu itiraf ettiler ve bir kaç sene sonra yamaha da bir toplantı esnasında ben bir soru sordum yamahacılara.
eğer alırsak rakibimiz kalmaz ve kendimizi geliştiremeyiz dediler ve steinway'e son derece saygı duyduklarını farkettim.

ben yamaha sadece motor üretiyor, org üretemiyor mu dedim burda? bu sitede yamaha ya laf edilmiyor artık. iyi kötü farketmiyor. etmeyeceksin yani. yamaha denildimi akar sular duruyor. forumların amacı tartışma ortamı sağlamaktır, insanların düşüncelerini özgürce ifade edebilmesi demektir. sizin fikrinize sahip olmayan veya sizin gibi düşünmeyen insanların üzerine yürüyerek birşeyleri kanıtlamaya çalışmak yanlış.

korg kullanıyorum, roland kullanıyorum ancak yamaha kullanmıyorum. hayatımda elimi sürmedim, sürmem de. inadına da kullanmayacağım. çünkü bu sitede yamaha artık antipatik bir kelime olarak geçiyor benim için. eskiden yamahayı seven ben artık görünce kusacak hale geldim. fanatiklik beni sıkmaya başladı.

ben insanların özgürce yorum yapabilmesini istiyorum bu sitede, marka filtresi geçirilmiş bir mekan hoş gelmiyor benim için. (ve bu söylediklerimi de kavga, polemik yaratmak için söylemedim. söylememe gerek yok zaten her konuda ayrı bir kavga, ayrı bir polemik. futbol taraftarları gibi olduk. artık düzelmeli diye düşünüyorum bazı şeyler)

Fazıl Say Yamaha CFIIIS kuyruklu akustik piano kullanıyor.Edirne Trakya Üniversitesi Devlet konservatuarına konsere geldiğinde Steinwayı beğenmediğini biliyorum.Ünlü Piano virtuözümüz dünyanın ilk 7si arasında.

roland türkiyede her türlü sınıfta kalmıştır bende gw 8 arıyorum hafif olduğu için kızıma alıcam piyano çalması için malesef başka bir işe yaramıyor..

sound maker'ın yayınladığı demolar fikirlerinizi değiştirecektir eminim.

konuyu farklı yerlere götürmeyin sayın pianist_&,
yazdığım satırlar sadece bilgilendirme amacı taşıyor başka bir niyet aramayın ve zaten belirtmişim.biraz haksızlık ediliyor diye.
bunda ne art niyet buldunuz?ayrıca org konusu hiç geçmedi.
daha bugün bir yamaha konusunu kilitledim.eğer taraf olsaydım görmemezlikten gelirdim.

fanatiklik böyle olmaz.fanatiklik körü körüne olur.ben kör değilim ve ne yazdığımı biliyorum.sizin kullandığınız klavyede bile emeğim var.hemde her ikisinde de.benim hizmetlerim yamaha ile sınırlı değil.

siz zaten bütün yazılarınızı dokundura dokundura özgürce ve hür iradeyle yazmışsınız.karışan mı var.ben sadece bu konuda biraz haksızlık ettiğinizi yazmışım bu bile size hakaret etme yetkisi vermiş.
buradaki konumuz korgun dandik ismi değil veya yamaha motorları, konuyu dağıtmayın.

aslında esprinin üzerine gidipte yazsaydınız çok sevimli olacaktı.ama neler yazmışsınız.

kimsenin ne roland,korg ya da yamaha ile bi sorunu olamas.olmamalı zate

yahu herkes ekmeği peşinde.....espriyi katlettiniz.
hiç bir klavye zate kötü değil kötü olan zate yok......
ben yıllardır ROLAND kullanyorum hem de G 1000 ,şimdi bi de G 70 aldım ....işime göre kullanıyorum.istediğin klavye istediğin yerde kullanılır.

keşanlı mustafa esprisini mavettiniz valla.

ama şu var beni çok güldürdünüz tşkr ederim.

adamda korg x2 var ,pa 800 var ,tayros 3 var bendede roland G 70 var ,kim çok kazanırsa kazanır
alllah gönlümüze göre kazanç versin.

yav bırakın bunları amaç gülmekti.bakın benim yaşım 58 üzmeyin beni pat deye gidecem kaplten ...
üstelik hepinizi seviyorum arkadaşlar..
amaç sadce gülmeceydi.tekrar ediyorum hepmizin amacı ekmek parasıdır.
ben hala bu yaşta ekmek parası kazanmaya uraşıyorum.
üstelik bu işten de çok keyf alırım.
kıs birader kapacak beni.valla.
hepimiz arkadaşıs.üstelik ben beya yaşlı bi arkadaşım
hepinizi birbirimize saygıya davet ediyorum.....
GW.8 sattı deye keşanlıya şaka yapmıştım geyik olsun gülelim diye.ilhan aldı gw.8 i hayırlı olsun.

allah herkezin gönlüne göre verir
hade hayırlı sabahlar hepinize......

haklısınız sayın Halit Hoca,

çok üzücü bir durum ama başkalarından saygı ve özgürlük bekleyen biri sadece bilgi amacı
taşıyan bir yazıya hakaret ile tepki verdi.
bugün bu konu yönetim ile görüşülecektir sizin konunuz bugün ilk olmadı kesintiye uğrayan.ben bugün 2 tane yamahacının açtığı konuları kilitlemek zorunda kaldım.
ve başka moderatörler de zaten o konuları silmişler.
daha da ilginç olan;yamahacıları haksız çıkardım.
taraflıyım ya?

bu arada ilhan kardeşime aldığı roland gw8 hayırlı olsun umarım aradığını bulmuştur.