• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ronald G600 koma yardım

Cevap: Ronald G600 koma yardım

ya güzel kardeşim soruna ne güzel ve hemde çok çok açıklayıcı sekılde cevap almışın... niçin hiç uğraşmıyorsun... edirneli arkadaşın dediği gibi biraz uğraş ve hiç korkma aletin bi tarafı falan da hiç bozulmaz...

-- sen biraz ugrassan dersin ki surayı soyle yaptım..burayı böyle yaptım sonrasında gerisi olmadı falan de de.. geri kalanını sana tarif edelim...elimizden gelecek başka bir sey yok..........

ben orgun basında sabahtan saat 02 00 ye kadar oturuyorum sesler ritimler denerye deneye saat ne zaman bitiyor anlamıyorum komaya gelince onuda cözdum bir cok ses var komaya gerek olmayanları sectim ama sizin yaklasımınız bence sadece kacamak yaklasım sizlerin yardımı size kalsın ustadlar ben orggu bozulana kadar arastırıyorum siz merak etmen beni bilen bilir asla azimden kacmam o sebebten sizlere tskler cok yardımcı oldunuz sayenizde emek harcamadan hepsini cözdum