Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ali kardeşim çok güzel olmuş ilk girişteki sese orjinalindeki kabak kemane sesinden sonra ancak senin kullandığın ses giderdi..Birde bağlama sesi yerine kullandığın gitar sesi bağlamayı hiç aratmamış sonuç olarak arşivimdeki müstesna yerini alacak bir çalışma olmuş tebrik ederim kardeşim..
teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. en son dinlediğimde quantize sorunları ve şarkının bazı yerlerindeki melodi farklılığı takıldı kulağıma. ilk fırsatta yeniden düzenlemeyi planlıyorum. saygılar dilerim.
İlk mesajımda şarkının giriş kısmındaki orijinal ses için kabak kemane demiştim ama büyük hata yapmışım sonradan hatırladım "yaylı tambur" olacaktı tekrar eline sağlık Ali kardeşim....
quantize kaymaları haricinde çok iyi olmuş..elinize sağlık..
kısık seste 1/16 hihat konulursa ritim takibi daha iyi yapılacağından quantize sorunlarının önüne geçmiş olursunuz..yada yükses seste yapıp sonra silebilirsiniz(benim yöntem)