• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Sahneede orgunuz bılınmeyen bır sebeple kıtlendı ne yapranız duzelmıyor neyapasınz bu soru butun orglar ıcın gecerlı roland yamaha korg gem 30snyde duzeltılıyor nasıl oldugunu ben blyrm buyuk ustlardn cevap beklıyorum yarın cevabı yazcm ustalar yazıcanz cevap butun orglar ıcn gecerlı olucak altın degerınde bı bılgı

Cevap: sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

böyle bir durumda içimden "eyvahhh buyurun cenaze namazına" derim ))

.
Program veya düğüne 5 dakika ara vererek sorunu gidermeye çalışırım.

Eğer düzelmez ise yanımda yedek klavyem varsa onunla devam ederim.

Olmadı en yakındaki arkadaşımın klavyesini getirmesini isterim.

O da olmadı bilgisayarla devam ederim.

böyle bir durumda içimden "eyvahhh buyurun cenaze namazına" derim ))

Hayir cevap bu degil usta bi piyanistten ogrendim butun orglarda gecerli neolursa olsun sahnede org kitlendi neyaparsan yap duzelmiyo ustalar yorum bekliyorum bilmeyenler icin altin degerinde bi bilgi vericem yarin

ben orgu kapatır en son klavye tuşuna basarak açarım orgu system reset olayına girerim yani:) onda da sonuç alamazsam yapacak bişey yok artık:), Ben 3 katlı salonda çalışıyorum, diğer iki arkadaş korg kullanıyo ben yamaha, elektrik kesintisinde onlar yaklaşık 2 dakika beklerken ben 7 saniye sonra programa devam edebiliyorum, bu da başka bi olay ama or700ün bu huyunu seviyorum :)

Açın kapıyı diye bağırırım.:D Kapatıp yeniden açarım heralde. Böyle bişey başıma hiç gelmedi evde çalarken bile. Ketron kullanıyorum. Gerçekten cihazın sağlamlığındanmı yoksa benim şansımdanmı bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

böyle birşey başıma geldi ama org değil orgun amfiye giden kabloları arızılandı tam dans ediyolardı gelin damat birden müzik kesilince solist hemen konuşmaya başladı ne konuştuğunu oda hatırlamıyor heycandan taki bilgisayardan bir şarkı açıncaya kadar çok zor durumlar hazırlıklı gitmek lazım kablo jak falan hepsinin yedeği olmalı

sizi bilmemde ben şöyle yaptım 55 tr kullanıyorum klavye araverdim aradan sonra açılmadı 5 dk ara oldu 15 dk söverek neden kapandığını anlamaya başadım :) sonra arabayla arkadaşalrdan klavye asramaya başladım ve allahdan buldum ve ertesi günn yolculuk istnabul aleti değiştirdim şu an çokda memnunum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Azımla çalarım yine de o düğünü yaparım :)

Ben böyle bir durumu yasamadım , yaşamamak icin genelde klavyenizede araba gibi bakım yapmalısınız zaten o kilitlenme pozisyonuna gelmeden önce belirtiler vermiştir , diyelimki oyle bir durum oldu daha onceden kendim hazırlayıp arsivledigim altyapılarım var ipone4 e attım kablosuda yanımda 32 gb hersey yüklü yok yok yani by sekilde hallederim diye düşünüyorum , allah kimsenin basına vermesin bol kazançlar ..