• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

Cevap: sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

soru:

1 nem almış ise bord kitlenir
2 rem sıkıntı yaparsa kit...
3 boord ta sıkıntı varsa kitlenir
4 çip bacakları yada lehim leR oynar sa

ben olsam her zamanki gibi orgu sahnede açarımki korg kullanırken hep başıma geldi patron her zamanki gülümseyerek sorar yinemi :) tornavida getireyimmi der arızayı gideririz olmadı prize parmağımı sokmuş gibi yaparım bide titrerim bayılma numarası yaparım beni gören ya öldü sanıp hastaneye kaldırır saat1 de ayılmaya bakardım 1den sonra allah kerim o gün günü kurtardıkmı tamamdır 2.günde tren gar ına gider orgu raylara bırakır yeni org almaya bakarım

bu sadece org için geçerli değil tesisattada arıza olabilir bence herşeyin yedeği olması lazım ikinci org anfi hoparlör Allah korusun bir arıza durumunda başınıza olmadık işler gelebilir düğün sahibiyle kavga edersiniz hatta dayak bile yiyebilirsiniz eşyalarınızı bile kırıp dökerler özellikle kalitesiz ortamlarda çalıyorsanız

bişey olacağı yok programı bırakıp gidersin bu kadar zormu

çok şükür başıma arıza olayı gelmedi.bir kere salonda gelin damat akrabalarını topladık oynatırken telefonum orgun üzerindeydi global tuşuna dokunmuş ses kesildi hemen farkettim ve olayı toparladık :) kimsenin başına vermesin Allah kötü bi durum..

Hayir cevap bu degil usta bi piyanistten ogrendim butun orglarda gecerli neolursa olsun sahnede org kitlendi neyaparsan yap duzelmiyo ustalar yorum bekliyorum bilmeyenler icin altin degerinde bi bilgi vericem yarin

tabi ki cevap bu değil, ben şaka amaçlı yazdım yoksa sorduğun soru çok yapıcı ve mantıklı.gerçekten zor bir durum...
valla cevabı çok merak ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok şükür başıma arıza olayı gelmedi.bir kere salonda gelin damat akrabalarını topladık oynatırken telefonum orgun üzerindeydi global tuşuna dokunmuş ses kesildi hemen farkettim ve olayı toparladık :) kimsenin başına vermesin Allah kötü bi durum..

aman dikkat, )) telefonu orgun üzerine koymak iki elektronik aletin çekimi olmaz mı yani orga zarar verebilir. ama işin özü iyi toparlamışsın ;)

Şu cevabı yazsanızda öğrensek artık. Siz cevabı yazana kadar org kilitlenecek.:)

Bence yapılması gereken işlemi rustem vermiş.. Kilitlenen bütün tuşlu çalgıların sistemi aynı.. Haa olmadı org açılmadı ve çalışmıyor...
1) Var ise laptop
2) Mp3 veya mp4 çalar
3) Yakın çevreden gelecek ikinci org
4) Islık çalıp söylemek

Bunların çözümleri çok,, yeterki sizlere birşey olmasın insanın geri getirme gibi bir alternatifi yok.. Benim bir piyanist arkadaşım 5 kez çaldığı istek parçasını tekrarlamadığı için tek bıçak darbesiyle sahnede vefat etti..İşin böyle tarafıda var.
Tüm sahne yapan müzisyen arkadaşlara kazasız belasız programlar dilerim...

Bence yapılması gereken işlemi rustem vermiş.. Kilitlenen bütün tuşlu çalgıların sistemi aynı.. Haa olmadı org açılmadı ve çalışmıyor...
1) Var ise laptop
2) Mp3 veya mp4 çalar
3) Yakın çevreden gelecek ikinci org
4) Islık çalıp söylemek

Bunların çözümleri çok,, yeterki sizlere birşey olmasın insanın geri getirme gibi bir alternatifi yok.. Benim bir piyanist arkadaşım 5 kez çaldığı istek parçasını tekrarlamadığı için tek bıçak darbesiyle sahnede vefat etti..İşin böyle tarafıda var.
Tüm sahne yapan müzisyen arkadaşlara kazasız belasız programlar dilerim...

abi başın sağ olsun. geçen sene ya da 2 sene önce mersine bir gitarist istek parçasını çalmadığı için sahnede öldürüldü :( :(