• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

Cevap: sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

benim basıma geldi pa800 varken düğünde bozuldu ne oldu diye sordular hemen yaa dedim elektirkler cok düşük org yetmyo ceryan laptoptan devametce z o gece pc le işi bitrdim sorada 800 le vedalastım :))

Orgun en soldan yanı akor kısmından do ya basılı tuutun elınızı cekmeden orgu kapatıp acın problem bıtmıstır gecmıs olsun

Orgun en soldan yanı akor kısmından do ya basılı tuutun elınızı cekmeden orgu kapatıp acın problem bıtmıstır gecmıs olsun
İnşallah bu dediğin olay bu kadar basit olur. Olmaz ise Ali gelip seni çalarım klavye diye :D

bumudur yani:D

bence çok saçma orga 2 duble ikram eden oldumu belki bu şekilde düzelir 30 saniyede bi kerem tyros kaç dakkada açıyo biliyonmu :))

bence çok saçma orga 2 duble ikram eden oldumu belki bu şekilde düzelir 30 saniyede bi kerem tyros kaç dakkada açıyo biliyonmu :))

7saniyee aciliyor yamahalar bu arada a1000 kullandigima bakma yamahadan nefret ederim 3sny acilsada farketmez heq konuda guzel olsada picbendini cekic alip elime kirasim geliyo

a1000 le or700 farklı or700lede tyros farklı tyros sete göre açılıyor kendime bi set yaptım 45dakkada açtı sildim komple şimdi 9 dakka

Peki abi sen şimdi böyle diyonda nerden biliyon düzeleciğini denedinmi hiç Eğer olmazsa seni gerçeknten klavye gib çalarlar. Eğer sen donarsan seninde do na basarız:D Yani neye dayanarak söylüyosyunki bunu Önemli bi meselede ondan soruyorum bu kadar

belkide arkadaş bi kere denedi o zamanda orgun düzeleceği tutmuştur hani böyle bi bilgi hiç bi klavyeye verilmedi yeri geldimi 61 tuşada birden bassan açılmaz o zaman şu kelimeyi duyarız senden buyrun dostlar cenaze namazına

Bızım tesısatcının yanına gıttım 5 6 pıyanıst daha vardı oylesıne muhabbet vardı tesısatcı. 30 yıllık pıyanıst bıze bu soruyu sordu herkes sus pus sonra acıklamasını yaptı butun orglar ıcın gecerlı ımıs ben guvenırım yasar hocaya yaptıgı pıcbende bıle omur boyu garantı verıyo