• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

Cevap: sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

yaptıgı piç bendi balıkesir piyanistlerine ver ertesi günü tekrar götür yaşar ustaya :) eminimki yaşar usta tövbe eder daha pich bend lafını duymak istemiyorum diye ama yinede belli olmaz
ha bu arada o işede el attım anlatcam ama gülmek yok bi projedir ölçtüm biçtim hiç arıza yapmayan piç bend yapımına başlkadım pa80 için sonu hüsranla bitti piç bend az bişey kaçırıyordu sanayiden 2 adet sert yay aldım içine demir ler monteledim x şeklinde piç bendi yaylar çekiyordu yay çok sert oldu güzel oldu ama arıza yaydan değilmiş potans tanmış sonra korg serilerine soğudum boşe kürek ve boşa geçen 1hafta pööff komik olan kısmı orgu açınca kibar görünen pichbend oldu sanayii vinci :))

Cevap: sahnede org kitlenirse neyaprsiniz

Bu dediğiniz şekil yaptığınızda orglar (özellikle Yamaha serilerinde olduğunu biliyorum) fabrika ayarlarına dönerek açılır..Orgu kilitleyen muhtemelen,yüklenen bir set,ses,sample v.b. olduğuna göre fabrika ayarlarına dönüldüğünde sorun kilit açısından çözülüyor ama olmayan yüklenmeyen sesler ritmlerle nasıl program yapacaksınız?,diye düşünmekteyim...