Sahte rakı olayı lutfen okuyun

İyiki Doğdunuz :)

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Değerli müzisyen arkadaşlar bugün saa 13.00 te istanbul kartalda cok sevdıgım bır muzısyen abımle sohbet ederken rakı acti 4 duble rakı ıctı aradan 3 4saat sonra sol gozunde kızarmalar yasarmalar basladı doktora gıtmesını soylesemde gıtmedı aksam 7.30da hastaneye kaldırdık 1 2 saat geç kalsaydık kör oluyodu az kaldı arkadaslar ozellıkl e ıstanbul anadolu yakasında oturan pıyanıst arkadaslar bu olay yaygınlastı sahte rakının etkılerı baş dönmesi baş ağrısı gözlerde kızarıklık görmek bozuklukları mide bulantısı kusma baygınlık hali bu piyanist 52 yasında yaşa göre değişiyor cok dıkkatlı olun ıykı rakı kullanmıyorum.

Cevap: Sahte rakı olayı lutfen okuyun

Çok geçmiş olsun,alkol zaten başlı başına zararlı, ama tabi sahtesi dahada beter.İçenlerin dikkat etmeleri gereken bir konu bilgilendirme için teşekkürler...

büyük geçmiş olsun kardeş , ben arada bir kullanıyorum ama rakının sahtesini her türlü anlarım.lezzeti, kokusu çok farklı oluyor.tabii tavsiyem alkolün her türlüsünden uzak durulması ama oluyor işte.

gerçeğide aynı sahteside aynı ikiside çok zararlı,ben hiç fark göremiyorum aralarında,en iyisi hiç alkol kullanmamak,

Büyük geçmişler olsun ayrıca uyarılarınız için sonsuz teşekkürler. Ben zaten rakı içmiyorum. Ya viski içerim yada bira :) Saygılarımla,

alkol zaten başlı başına zarar