- Enst.
- Roland EA7,Roland G-600
Cevap: Sana diyecek sözüm yok artik sayin zuhal müzik
Roland GW8i bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım.yanınlanan ritimleri deneme imkanım artık maalesef yok.o yüzden yorum yapamıcam. Roland GW8i türk sesleri ile ve V2 olarak kullanıyorsanız bunu Zuhal Müziğe borçlusunuz.gönül isterki Roland GW8e teknik olarak müdahale edilsin ve kapasitesi arttırılsın.şu aşamada yeni ürünü beklemelisiniz.Roland GW8in kapasitesi belli.
Değerli roland gw 8 kullan arkadaşlar 2011 yiliyla zuhal müziğin yaptirmiş olduğu rtimleri inaninki alete yüklediğime bin pişman oldum bune kardeşim ya ayip yapmayin böyle ritimler biz istemiyoruz eğer böyle olacaksa yapmayin zaten bunun için adam gibi çalişan 3,4 tane adam var bari bunlari bu işten soğutmayin sayin zuhal müzik yaptirmiş olduğunuz ritimleri siteye koymadan önce sizden ricam kendiniz bir dinleyin eğer siz beğenirseniz ozaman insanlara sunarsiniz insanlari bu kadar pasife almayin sanki insalarin üstüne gülermiş gibi önlerine siradan birşeyler yapip koymayin iş olsun torba dolsun misali çok ayip bi tür işler kimseye zarar vermez sadece size zarar verir unutmayin keskin sirke küpüne demişler birakin bu işleri yapmayin öyle adamlar varki adamin elinde bir klavyesi bile yok ama başka programlarla rtimler hazirliyor örnek olsun size durun daha sayayim ozaman .keşanli mustafa.sinan.mürhen.katip.değerli arkadaşlar eminim onlarda bu konuda benim gibi sessiz kalmayacaklardir..yazdiğim bu isimlere de sonsuz tşekkürlerimi sunuyorum .zuhal bundan sonra yayinlacağin hiç bir rtimini kilavyeme yüklemeyeceğim .....
Roland GW8i bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım.yanınlanan ritimleri deneme imkanım artık maalesef yok.o yüzden yorum yapamıcam. Roland GW8i türk sesleri ile ve V2 olarak kullanıyorsanız bunu Zuhal Müziğe borçlusunuz.gönül isterki Roland GW8e teknik olarak müdahale edilsin ve kapasitesi arttırılsın.şu aşamada yeni ürünü beklemelisiniz.Roland GW8in kapasitesi belli.
Moderatör tarafında düzenlendi: