Kendinizi kotulemenize ragmen sesinize on yargiyla yaklastim ama gayette güzel elinize sağlık tavsiyem mikrofona daha yakin okuyun vokal altta kalmasın
Teşekkür ederim yorumunuz mutlu etti.
Kendinizi kotulemenize ragmen sesinize on yargiyla yaklastim ama gayette güzel elinize sağlık tavsiyem mikrofona daha yakin okuyun vokal altta kalmasın
gayet iyi mik sesini azıcık daha yükseltin. teşekkürler
Gayet basarli ben herhangi bir ton kaymasi veyada taka uyulmamasi detöne duymadim basarili bir calisma olmus kendim ise cok vokal efekt kulanmiyorum tabiki birazcik efek olmasi lazim
benden size tavsiyem cok fazla efekt lere güvenmeyin ses ton alisirsa herhangi bir coklu efeklere ileriki dönemlerde cok zorluk cekersiniz baska bir mixerle calisma yaparsaniz sesinizi alamasiniz
ses tonunuz bu tür sarkilara daha yakin oldugunuzu düsünyorum bu demek degil baska sarki misal sanat türkü vs söyleyemesiniz diye
saygilarimla
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Peki vokal sesi ratio gibimi arkadaşlar. Boss ve5 pedal ve temixpower ses kartım var.
Efectlerim reverb delay ve back vokal.
Nasıl söyleyim sanki vokal sesinde kayıtta anormallik var.
Altta bir video daha paylaşacağım.
O kaydı ortam sesinde yaptım.
Dolayısı ile %30da mikrofonsuz sesi almış oluyor.
Oradaki pedal da voicelive.
ses kayıt programı olarak cubase kullanımı oneririm cubase 5 diye aratın o sürüm nette var. ayrıca Youtube vokal mix konusunda uzman ufuk bulut yada emre yucelen şan dersi kanallarını takip edin. dogru teknikle cok daha iyi olur. coğumuzun zannettiği aksıne. süslemeden kaçınmak ve doğru ve basıt teknikler ile cok daha iyi sonuc alınabiliyor.