satıldııııııı SATILIK KORG PA 55 TR (çift katlı stand ile)

Cevap: SATILIK KORG PA 55 TR (pa 500 tr ile takas olur)

hayırlı satışlar olsun zafer abi pa500 düşünmen iyi bu aralar çalışmalar çok yapılıo yeni setler filan set sıkıntısı kalmamaya başladı

bizde güncelleyelim :) fakat size bi tavsiyem olacak 55 in soundları 500den iyi pa800 gibi klavye fakat randıman alamayabilirsiniz bende var sıfır 500 ama tavsiye etmem

teşekkürler verdiğiniz fikirler için ama hocam bende denedim pa 500 tr yi,aslına bakılırsa düğün tarzı için pa 55 tr çok bile ama pa 500 tr çok farklı,fabrika sesleri dinledim efektsiz bi şekilde,o sesler bi işlenirse felaket olur pa 500 tr ,pa 500 tr yi alırsam süper sesler üretirim ben o cihazda süper bi set yaparım kendimce,sesler ritimler çok hoşuma gitti,bakalım nasip kısmet

pa500 cihaz seçiyor bilgine cihazda dinle birde

pa500 cihaz seçiyor bilgine cihazda dinle birde

pa 55 tr de aynı hocam,tessat seçiyo,

servo kullanıyorum cihazda kabinlerde,pa 55 tr servoda çok güzel ötüyo,pa 500 tr de iyi öter inş.. :D

inşallah kayıt programı ve repertuar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz kolay kullanımlık

inşallah kayıt programı ve repertuar konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz kolay kullanımlık

hocam nasıl yani tam anlamadım kayıt proğramımı istiyosunuz ?

evet kayıt programı daha önce cubase sx3 kullandım fakat hiç kayıt yapamadım karışık iş bana basit bi program lazım sahnede sanatçı kayıt istiyo ben anlamam diyorum en azından sizinle yeni çıkacak pa1x demolarımı paylaşma imkanım olacak

evet kayıt programı daha önce cubase sx3 kullandım fakat hiç kayıt yapamadım karışık iş bana basit bi program lazım sahnede sanatçı kayıt istiyo ben anlamam diyorum en azından sizinle yeni çıkacak pa1x demolarımı paylaşma imkanım olacak

Zippyshare.com - gwave556.exe

kullanımı

dosyayı kuruyoruz bilgisayarımızda

diğer dosyayı açıyoruz

yukarıda sol köşede NEW tıklıyoruz

number of channels (2 stero olacak)

sampling rate 44100

hemen onun altındaki ise mp 3 dakika işareti kaç dakika kayıt yapmak istiyosanız onu kendinize göre ayarlayın

ayar bitince altta ok basıyoruz kayıt sayfası karşımıza çıkıyo,record basıp kayıtımıza başlıyoruz,üstlerde efekt ayarları vs var onlarıda kendinize göre ayaralayabilirsin

teşekkurler bu gece bi deneme yapayım sahnede 1 şarkı paylaşmak istiyorum sizede pa1x için yapmış oldugum kawal ve ney e40 klarnet i ve yay lımı dinletmek istiyorum inşallah kalitelidir repertuar nerden indiririz yeni eski hepsi birlikte

evet dostlar kayıt yapabildim zafer sayesinde saolasın program çok işime yaradı