satıldııııııı SATILIK KORG PA 55 TR (çift katlı stand ile)

Cevap: SATILIK KORG PA 55 TR (pa 500 tr ile takas olur)

pa500tr hakkat cihaz seçiyor en iyi ses phoneden ama stereo olcak.......açıkçası pa80 sattım aldım ama pişman oldum......roman ritimler bor müzikten ama hakkat davullar 23 nisan ritimleri gibi dambada dambada sesler......ama meyhane orgu desem yeri var...sokakta dağılırsınız....pa55tr daha guzel bundan....

pa500tr hakkat cihaz seçiyor en iyi ses phoneden ama stereo olcak.......açıkçası pa80 sattım aldım ama pişman oldum......roman ritimler bor müzikten ama hakkat davullar 23 nisan ritimleri gibi dambada dambada sesler......ama meyhane orgu desem yeri var...sokakta dağılırsınız....pa55tr daha guzel bundan....

hocam pa 500 tr yeni bi org ,pa 55 tr çok işlenilmiş bi org,pa 55 tr den kesinlikle memnunum,pa 80 de kullandım pa 80 i aratmıyo,pa 500 tr bi işlenilse daha güzel olur ama üzerinde çalışılması gerek,

ilan günceldir

ilan günceldir

Zafer tamamen haklı herşey sizın elinizde pa80de bile set değişmemiş yaşar başkan 9yıldır yeşil kart kullaniyo sample set konusunda kulağınız iyise o alet pa800i aratmaz ama çin malı diye bi duyum var

Cevap: SATILIK KORG PA 55 TR (çift katlı stand ile)

Ilan günceldir

ilan günceldir

ridlecnüg nali ,,tersinden okuyun derim :D

Cevap: satıldııııııı SATILIK KORG PA 55 TR (çift katlı stand ile)

SATILMIŞTIR

ne zamandır bi karar verememiştim,satmaya kıyamıyodum sattım arkadaşlar :D :D

çok temiz bi orgtu,

izmite ümit kardeşimize sattım hayırlı uğurlu olsun