Satılık 2 Günluk Kutuda Roland GW-8v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Satılık Roland GW-8v2 Va7 ile Takasta Olur

gw8 orgunun en büyük özelliği başka org kullanırken bu orga geçenlere ilk önce çok ters geliyor.1 hafta sonra aman satayım diyor.2-3 ay sonra ise aleti öğrendikçe ya bu alette amma da özellik varmış denip başından ayrılamıyor insan.birçok almayı düşünen ve yeni alan arkadaşları hep bu konuda uyarmaya çalıştım.2-3 ay sabreden bu org dan tad almaya başlar.dikkat edilirse satılan gw8 ler genellikle 1-2 aylık bile değil.ben de satıyorum.ama satılmazsa da hiç üzülmem yani.gene kullanmaya devam edicem bu minik devi.en azından pa80 le birlikte kullanırım.saygılar....

gw8 orgunun en büyük özelliği başka org kullanırken bu orga geçenlere ilk önce çok ters geliyor.1 hafta sonra aman satayım diyor.2-3 ay sonra ise aleti öğrendikçe ya bu alette amma da özellik varmış denip başından ayrılamıyor insan.birçok almayı düşünen ve yeni alan arkadaşları hep bu konuda uyarmaya çalıştım.2-3 ay sabreden bu org dan tad almaya başlar.dikkat edilirse satılan gw8 ler genellikle 1-2 aylık bile değil.ben de satıyorum.ama satılmazsa da hiç üzülmem yani.gene kullanmaya devam edicem bu minik devi.en azından pa80 le birlikte kullanırım.saygılar....

Katılıyorum. GW 8 çok kalite bir alet. İçinde şu ses yok bu ses yok diyen arkadaşları da anlamıyorum gerçekten. Yüzlerce ses neyinize yetmiyor. Görende senfoni orkestrasında çalıyorsunuz sanar. Tonlarca effect var üzerinde. Binlerce ses kombinasyonu demek bu. Biraz uğraşsanız neler çıkar. Alt yapıları ve batı ritimleri çok çok iyi. Zuhal müziğin verdiği ritimlerde fena değil. Alette sadece kullanım açısından sorun var. O da pratiklik kazanarak zamanla olucak birşey. Emin olun Mühendisler bu aleti yaparken sizlerden daha çok düşünüp yapıyor herşeyi. Bu neden böyle şu neden böyle sorusunu o adamlar binlerce kez sormuştur ve sonunda bu şekilde olmuştur alet....

Hayırlı satışlar bu arada paşam...

Herkese saygılarımla...

ilan gunceldir

Değerli arkdaşım.

Midi konusundan dolayı satabilirim demiştin de bana pek inandırıcı gelmemişti.

Bazı arkadaşlarımız da klavyenin özelliklerini bilmeyenler yada yeni başlayanlar 1 - 2 ay içinde satıyorlar demişler. Yalnız arkadaşlar RaPoRSuZ arkadaşımız o katagoriden değil bilesiniz.

Neyse hayırlısı olsun. Tez zamanda satılır sizde isteklerinizi gerçekleştirirsiniz.
Satana ve Alana Hayırlı Olsun...

sauntcraft mfx12 mikser veya crown xls802 power ile takas düşünürmüsün göktuğ kardeşim?

gurupezgi teklif için teşekkurler ama dusunmuyorum

ilan gunceldir

ilan gunceldir

ilan gunceldir

ilan gunceldir

aslında orgsuz kaldık alayım diyorum zaten uğraşmayı sevenlerdenim buna güzel bi set düzenlerim diye düşünüyorum ama şimdilik gücüm yetmez
neyse yinede ilan güncel kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri