Satılık 2 Günluk Kutuda Roland GW-8v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Satılık Roland GW-8v2 Va7 ile Takasta Olur

bursada hedef müzikte bir tane va7 vardı temizdi çok kalite aletmiş klavyesi demir gibi sağlam çok baba alet istersen takas et ama biliyorsun bu işleri....

Cevap: Satılık 2 Günluk Kutuda Roland GW-8v2

Takastan vaz gectim adamlar 2700 tl va7 istiyor sanki pa800 alacagız

ialnım gunceldir

evet takas yapılır deyince millet elindeki uyuz eşeği kabe devesi diye yutturmaya kalkıyor.ben de bu yüzden takası kaldırmıştım zaten.bu ara bayağı soranlar oluyor gw8 inşallah biran önce satarsınız.saygılar.....

evet haklısın abım

Hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

1700 liralık va7 ye 2700 isterler senin gw8 i de 1000 lira sayarlar yani va7 nin parasını senden alıp senin gw8 i bedavaya getirirler.ben onu bunu bilmem gerekirse canın sıkılırsa gw8 i istediğin paradan 100-150 asagı sat ama takasa girme takasta gw8 ini bedavaya getirirler

meraktan ve bilmediğimden soruyorum : gw-8 va7'den daha yeni ama va-7 neden daha pahalı?

kadirciim 56 model şavrole de almaya kalk bakalım ne fiat söyleyecekler.yani antika oldukları için fiatları yüksek.yoksa ufak bi clio performans da 56 yı 1000 e katlar.herhalde anlatabilmişimdir.yani va7 nin pahalı olması gw8 den iyi olduğunu göstermez.biri eski diğeri son teknolojik alet.ha antika meraklıları için para ikinci planda kalır.saygılar....

hocam dokunmatik ekranı var ve sample ses yükleyebiliyorsunuz va7 ye zip olayıda var sanırım tam bilgim yok ama araştırdığım kadarı ile böyle
raporsuz fiyat vermemişsin bende vega yı sattım şimdi orgsuzum patronun a300tr si ile cebelleşiyorum vega dan sonra oyuncak gibi geldi gw8 mi alsam e70 em50 felan kullandım ama iyice düşünmem lazım
hayırlı satışlar şöle 10 güne kadar satılmazsa belki pazarlığa otururum

fiyat verdım 1350

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri