Satılık Or700 V2 (2 aylık tertemiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
org satıldı galiba.! 24 saat oldu ses seda yok .

hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.

arkadaşlar alet benim değil.

Orhan ilanı eklememi istedi ben de ekledim.

maximum karta da taksit yapabilirler sanıyorum.

telefon numarasına ulaşın. Alet orhanda.

teşekkürler ..aldım numarayı.. arayacağim kendisini ..sağolun.

aradım görüştüm orhan isimli arkadaşla..kredi kartına taksit felan yapmıyor ...hatta tek silip bile yapmıyor ...oysa ben onada razı olurdum ama kısmet değilmiş demek.

Allah Allah tek slip niye yapmıyormuş... Bu mantıksız bir durum. Belki kendinin kart kullanımı olmayabilir ama bir tanıdığının kullanımıyla bunu yapabilir aslında. Neyse sağlık olsun sevgili dostum. Bence bir kaç ay bekleyeceğine bu şekilde satış yapsa daha karlı olur ama ticari anlayış farklı. Şimdi üç aya satamasa bu onun zararı olmayacak mı? Sağlıcakla kal.

Allah Allah tek slip niye yapmıyormuş... Bu mantıksız bir durum. Belki kendinin kart kullanımı olmayabilir ama bir tanıdığının kullanımıyla bunu yapabilir aslında. Neyse sağlık olsun sevgili dostum. Bence bir kaç ay bekleyeceğine bu şekilde satış yapsa daha karlı olur ama ticari anlayış farklı. Şimdi üç aya satamasa bu onun zararı olmayacak mı? Sağlıcakla kal.

peşin parası olan bir iki talip var..onları bekliyorum dedi.. bana hiç yanaşmadı bile...oysa ben hiç pazarlık etmeden bankadan yeni aldığım maxsimum kartla tek siliple benim kayın biraderim gidip dükkandan orgu alacaktı...birde peşin para olayında bende zamanında orglar sattım ama peşin deyip paranın bir kısmının yanında cep telefonu getirenleride gördüm.:):)

aradım görüştüm orhan isimli arkadaşla..kredi kartına taksit felan yapmıyor ...hatta tek silip bile yapmıyor ...oysa ben onada razı olurdum ama kısmet değilmiş demek.

o zaman kendisi bilir bilader.bulunmayan hint kumaşımı sanki.bu devirde k.kartı tek slip çekmeyen kaldımı ya.bende esnaflık yapıyorum müşteri gelsin diye bir takla atmadıgımız kaldı.neymiş efendim kredi kartı kullanmıyormuş.tok satıcı

o zaman kendisi bilir bilader.bulunmayan hint kumaşımı sanki.bu devirde k.kartı tek slip çekmeyen kaldımı ya.bende esnaflık yapıyorum müşteri gelsin diye bir takla atmadıgımız kaldı.neymiş efendim kredi kartı kullanmıyormuş.tok satıcı

;):):):):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...