Satılık Or700 V2 (2 aylık tertemiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) olaya pek vaakıf değilim ama belki bi müşterinin de olabilir. Satılsın die orhana bırakmıştır. Gerçi hertürlüsü bahane de...

alla alla neden öle dedi ki?

neyse hayırlısı olsun yunus abicim eskişehirde de var bitane satılık . Sahibi bana bıraktı sat diye alet benim elimde sıfır sayılır
garantisinin dolmasına daha 23 aY VAR :) ama 2500 istiyo adam :S

Moderatör tarafında düzenlendi:
:) olaya pek vaakıf değilim ama belki bi müşterinin de olabilir. Satılsın die orhana bırakmıştır. Gerçi hertürlüsü bahane de...

alla alla neden öle dedi ki?

neyse hayırlısı olsun yunus abicim eskişehirde de var bitane satılık . Sahibi bana bıraktı sat diye alet benim elimde sıfır sayılır
garantisinin dolmasına daha 23 aY VAR :) ama 2500 istiyo adam :S

kredi kartımda 2160 tl limitim kaldı ...olmazsa v1 alcam artık ne yapalım...oda olmazsa a1000.. yok oda olmazsa a300tr .:D:D

A1000 de var :) ister düz ister TR fiyatları 1500 lira

İsim vermeden konuşayım ama maalesef enstrüman konusunda İstanbulda'ki bazı satıcılar 'Tok' satıcı... Oysa oranın daha ucuz olması gerekiyor. Hele İstanbul' da diğerlerinden daha büyük bir firmaysanız, biraz daha ucuz olmanız gerekir ama öyle olmuyor hatta bazıları müşteriyle doğru dürüst ilgilenmiyor bile. Bu söylediklerim genellikle klavyeler konusunda oluyor sanırım. İkinci kez telefon açtığınızda bir öncekiyle konuşulan fiyat, bir bakıyorsunuz değişiyor. Sanırım "Bu nasılsa alıcı değil, sırf fiyat öğrenmek için arıyordur..." diye düşünülüyor. Bu arada, duran mal kar ettirmez, ne kadar erken satarsanız, o kadar kar edersiniz. Zaten ticarette bir kural vardır: Satarken değil, alırken kazanırsınız...

merhaba,

sözkonusu olan cihaz mağazadan satılmıyor.
bir kaç aylık olan bu cihazı eğer düşünecek olursak yaklaşık 520 TL yeni fiyatından daha uyguna satıyor.bence eder.

İsim vermeden konuşayım ama maalesef enstrüman konusunda İstanbulda'ki bazı satıcılar 'Tok' satıcı... Oysa oranın daha ucuz olması gerekiyor. Hele İstanbul' da diğerlerinden daha büyük bir firmaysanız, biraz daha ucuz olmanız gerekir ama öyle olmuyor hatta bazıları müşteriyle doğru dürüst ilgilenmiyor bile. Bu söylediklerim genellikle klavyeler konusunda oluyor sanırım. İkinci kez telefon açtığınızda bir öncekiyle konuşulan fiyat, bir bakıyorsunuz değişiyor. Sanırım "Bu nasılsa alıcı değil, sırf fiyat öğrenmek için arıyordur..." diye düşünülüyor. Bu arada, duran mal kar ettirmez, ne kadar erken satarsanız, o kadar kar edersiniz. Zaten ticarette bir kural vardır: Satarken değil, alırken kazanırsınız...

ruhi abi sana eniçten katılıyorum gercekten cok doğru söylemişsin abi

arkadaşlar bende bir kaç gün sonra askere gideceğim için klavyemi satabilirim, orjinal v2. en son 2300 e bırakıcam bilginiz olsun...

askere götür orda çalarsın

şakamı yapıyosun?

Şaka değil twona müzik grubuna falan girersen ki girmeye çalış,askerde moral grupları olur,orda çok lazım olur,ama tabi bu gruba seçilirsen,çokta rahat geçer askeriliğin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...