Satılık Or700 V2 (2 aylık tertemiz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de katılıyorum. Orada çok işine yarar. Tabi ilk gidişinde değil, daha sonra oranın ortamını gördükten sonra götürürsün. Üstelik senin konumunu da değiştirir. Bağlama benim en büyük yardımcım olmuştu. Kolay gelsin.

Arkadaşlar Orhan arkadaşıma haksızlık ettiğinize inanıyorum kendisiyle tanışmışlığım var ve bu orgu kendisinin bana çalmasıyla özelliklerini göstermesiyle orgu alma düşüncesini kafama koyan kişidir.Orgda temiz sıfır alettir ve sadece vitrinde oldugu için gösteriş amaçlı kllanıldıgı için kendisinin özel ritmler yazdıgı bir alettir.
Bilginize..

haksızlığa uğradığı nokta neresi tam olarak belirtirmisiniz?

Arkadaşlar Orhan arkadaşıma haksızlık ettiğinize inanıyorum kendisiyle tanışmışlığım var ve bu orgu kendisinin bana çalmasıyla özelliklerini göstermesiyle orgu alma düşüncesini kafama koyan kişidir.Orgda temiz sıfır alettir ve sadece vitrinde oldugu için gösteriş amaçlı kllanıldıgı için kendisinin özel ritmler yazdıgı bir alettir.
Bilginize..

söyledklerinizin konu ile ne alakası var ben pek çözemedim açıkcası, trakyamuzik te güzel bir arkadaşlık söz konusu ve kimse kimseye haksılık yapmaz siz rahat olun, ayrıca orhanı bende dahil bir çok kişi tanır yani burdada sorun yok, eyyamcılığa hiç ama hiç gerekte yok...

söyledklerinizin konu ile ne alakası var ben pek çözemedim açıkcası, trakyamuzik te güzel bir arkadaşlık söz konusu ve kimse kimseye haksılık yapmaz siz rahat olun, ayrıca orhanı bende dahil bir çok kişi tanır yani burdada sorun yok, eyyamcılığa hiç ama hiç gerekte yok...

Ne münasebet EYYAMCILIK nedir.Ben sadece orgu neden sattıgı konusunda birşeyler yazmaya çalıştım ben bir eğitimciyim kimse için ne kötü konuşurum nede eyyamcılık yaparım nerenizden anladıgınızıda anlayamadım.

Herneyse ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
kusura kalmayın ama benım kafam hiç bu v1 v2 olayına tanık olamıyor nasıl oluyorda v2 nın takım edevatı v1 e benzesın vede içerisinde bazı oynamalar yapılıp kendını müzık sevdasına kapılan piyanıst ve pıyanıst adaylarına v2 nın güzellnı anltyrsnz. yazık

kusura kalmayın ama benım kafam hiç bu v1 v2 olayına tanık olamıyor nasıl oluyorda v2 nın takım edevatı v1 e benzesın vede içerisinde bazı oynamalar yapılıp kendını müzık sevdasına kapılan piyanıst ve pıyanıst adaylarına v2 nın güzellnı anltyrsnz. yazık

Burada anlatmak istediginiz nedir...Yani v1 ile v2 arasında bir fark olmadıgınımı söylyüuorsunuz.Kandırıldıgını falan mı düşünüyorsnuz.Bende v2 kullanıcısı olmak istiyorum bilmedigimiz birşey varsa bilgilendirin lütfen.
Ona göre hareket edelim.

Org satildimi acaba? En son durum nedir?

Cevap: Satılık Or700 V2 (2 aylık tertemiz)

Org ne oldu arkadaşlar hakikaten...

Cevap: Satılık Or700 V2 (2 aylık tertemiz)

boşverin arkadaşlar adamın ... deil siz kafanıza takıyorsunuz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...