- Enst.
- Korg Havian 30
Cevap: Satılık Yamaha A2000 - 15 Günlük - Sıfır
İyi akşamlar Ümit.Nasılsın?İyisindir umarım
Dostum , A2000 şu an üç bin beşyüz TL civarında satılmıyor mu? Bir yılda o kadar düşeceğini sanmıyorum.Hele bir de cihaz üzerine çalışmalar yapıldıkça fiyat daha bir yapışkan olacaktır ; Bir de OR700 var tabi.Eğer "A2000"ler o fiyatlara inerse "OR700"leri hiç düşünemiyorum.Zaten ikinci elleri çok iyi değil...
Selâmlar...
ben bu fikre katılmıyorum daha önce or700 kullandım ve a200 ile arasında pek fark yok sadece yazılımsal bir iki yenilik dışında kasa klavye tamemen aynı ve lavyesi çok kötü bir hafta içinda tıkıtı sesleri gelir 3 ay sonra gevşer cacık olur
teknolojiden bahsetmişsiniz pa80 hiç aklınıza gelmiyormu ne teknolojisi pa80 de sx3000 kadar bile teknoloji yok ama iş yapıyor yamaha a1000 nin bile yazılımsal elektronik teknolojisi pa80 ve sx3000 den daha iyidir malesef müzik sektöründe iş yapan özellik aletin sound kalitesidir ayrıca sx3000 şu anda malzeme kalitesi ve sağlamlık tuşe kalitesi olarak tartışılmazdır ben yamaha a1000 ve sonrasında or700 aldım kullandım gerçekten kullanımı çok kolay ve zevkli aletler bunlar a2000 ninde öyle olduğu şüphesiz sx3000 nin şanssızlığı malesef işten anlayan birazcık prof kişilerin elinde olmamasıdır bunu kullanacak kişi hiç olmazsa kendi ihtiyaçların karşılayacak bilgi beceriye sahip olmalıdır ve bu yüzden bu aletin hakkı yeniyor ve sx3000 almayı düşünen arkadaşlar bunu dikkate almalıdır hem sonradan satamazsınızda piyasasıda yok acemiler zaten almaya cesaret edemez etmemelidirlerde bunun için müşteri potansiyeli zaten azalıyor.....benimde en sevdiğim konular bu org kıyaslamaları cevap yazmak güzel oluyor
bu arada bende benim baba sx3000 nin yanına bir yedek alet almayı düşünüyorum a2000 olabilir seneye nasıl olsa fiyatı 2000 liraya falan iner
bu arada sound çıkışı ile alakalı bir fıkra var ya vücuttaki organlar en önemli organın kendisi olduğunu söyleyince g..t kendini sıkınca hepsi pes etmiş işte orgtaki soundda böyledir bir alette sound yoksa hikayedir o orgla ancak evde müzik yapılır trigovina arkadaşımızda belirtiyor zaten sounduna alışamamış yani beğenmemiş bütün mesele bu işte
İyi akşamlar Ümit.Nasılsın?İyisindir umarım
Dostum , A2000 şu an üç bin beşyüz TL civarında satılmıyor mu? Bir yılda o kadar düşeceğini sanmıyorum.Hele bir de cihaz üzerine çalışmalar yapıldıkça fiyat daha bir yapışkan olacaktır ; Bir de OR700 var tabi.Eğer "A2000"ler o fiyatlara inerse "OR700"leri hiç düşünemiyorum.Zaten ikinci elleri çok iyi değil...
Selâmlar...