• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

(SAZGRUBU) 3 Ay Sizlerden Ayrı Kalacağım

Cevap: (SAZGRUBU) 3 Ay Sizlerden Ayrı Kalacağım

Sayın dostlar bugün 17.10.2010 ve artık ben aranızdayım çünkü döndüm. Sizleri ne kadar özlediğimi anlatmak kelimelere sığmaz :D artık iş yeni bir iş bulmaya kaldı dilerim artık sadece müzik işi bulur çalışırım. Sizleri çok özledim Saygılarımla,

aramıza hoş geldin bende ALLAH ın izni ile arsa alıp ev yaptırmayı düşünüyorum bunun için ne gerekli imar felan gerekiyomu? saygılar

aramıza hoş geldin bende ALLAH ın izni ile arsa alıp ev yaptırmayı düşünüyorum bunun için ne gerekli imar felan gerekiyomu? saygılar

Vallahi dostum bende köy yeridir dedim pek umursamadım ama plan, proje, mar derken yaklaşık 1 ay sadece resmi daireler ile uğraştım. İl özel idare den inşaat müddetince 5 kez inşaatım denetlendi son kez de çağırırsam gelip binanın resmini çekip bana oturma izni vereceklermiş. Bu iş için dilersen İl Bayındırlık Müdürlüğü'nden paket proje alabilirsin bu proje pek para tutmaz sana 100 - 150 TL'lik kartuş falan aldırırlar ve 2 nüsha halinde dilediğin örnek projelerden döker verirler bunu yaparsan proje çizdirmek için mühendislere 1500 - 2000 TL kaptırmamış olursun. İnşaatı yaptıracağın yer Belediye hudutları dışında ise İl Özel İdare senden Tapu Kadastro Müdürlüğünden alınma Aplikasyon Krokisi ile birlikte Plan Proje ni isteyecektir. İnşaat yaptırım izni verilir verilmez de hemen inşaata başlaya bilirsin. Sana şimdiden kolay gelsin Saygılarımla,

sevgili SAZGRUBU tekrardan aramıza hoş geldin.yeni evin hayırlı olsun.baya özlettiniz kendinizi.her şey gönlünce olsun.selamlar..

Teşekkürler Sn. ferdesu kardeşim Saygılarımla,