• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Selam arkadaşlar gw8 roman ritimlerine doyacak!!!!

Cevap: Selam arkadaşlar gw8 roman ritimlerine doyacak!!!!

gw8 de seslere reverb vs. verdikten sonra kaydedebiliyor muyuz? yani daha sonra açtığımızda o ses aynı şekilde kalıyor mu? bide her ritime ses atabiliyor muyuz?

gw8 de seslere reverb vs. verdikten sonra kaydedebiliyor muyuz? yani daha sonra açtığımızda o ses aynı şekilde kalıyor mu? bide her ritime ses atabiliyor muyuz?

hepsi gw8 de mevcut

saol kardeşim gw8 aklıma yatmaya başladı peki her ritime kaç ses atabiliyoruz ?

Pa 80 den çeviri yapıyosan çift drum kit olayı var ama ayar cekmen lazım converterde katip hoca sayesinde öğrendim bende ritimler daha iyi oluyor öle dene derim saygılar.

Teşekkürler şimdiden, demo ve ritmleri bekliyoruz...

saol kardeşim gw8 aklıma yatmaya başladı peki her ritime kaç ses atabiliyoruz ?

1 ses kitleyip 1 tane de one touch koyulabiliyor diyebiliyorum...denemedim ama forumda bu bilgi paylaşılmıştı iyi hatırlıyorum

1 ses kitleyip 1 tane de one touch koyulabiliyor diyebiliyorum...denemedim ama forumda bu bilgi paylaşılmıştı iyi hatırlıyorum

doğru sinan oluyor ben denedim.

sadece roman değilde 7/8 lik rümeli ritmleri de olsa çok güzel olur aslında. gw8 de iyi 7/8 ler göremedim çok fazla.korg daha iyidir heralde saygılar

herkese teşekür ediyorum bilgilendirdiğiniz için tek roman olmayacak tabi ama roman ağırlıklı olarak yapacam şuan roman ritimleri bitirdim sayılır sırada 2-4 lük ler çiftetelli vs ler kaldı inşallah bitmek üzere saygılar....

merakla bekliyoruzz