sıfır 2 adet kule

• Konbuyu başlatan traudya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 44
  • Görünümler : 8K
güncelllllllllllllllllll

bence bu kadar ucuza vermemelisin birak isine gelen alir zaten senin yerinde olsam hepsini 3000 e birakirdim bu kadar zarar etmezdim. sonucta bu kulelerin tadini ben biliyorum kullandigim icin ama tasimasi zor isde

yok öyle hantal değil.yakından bir görseniz hak verirsiniz.2 haftalık bu fiyat sonra 3000 lira olucak.burada satarım sezon başında 3000 e.bana maliyetleri 2900 tl oldu.
ihtiyacımdan dolayı 2 hafta içinde satılmazsa kredi kartımdan para çekip borcumu ödüycem.

güncellllllllllllllllllllll

güncelllllllllllllll.

2 adet sıfır kule ve 2400 wattlık power.0535 361 80 17

arkadaşlar acil ödemelerimden dolayı 3200 tlye maal olan hiç kullanılmadık ürünlerimi.nakit 2000 tl'ye indirdim.acele edin 1200 tl karlı çıkın.

güncellllllllllllllll

güncellllllllllllllllllllllllll

güncelllllllllllll

arkadaşlar fiyatı 4000 lira yapsam akıllarda soru işareti kalmayacak 3000 e pazarlık yapıcak arkadaşlar 3200 e satılacak tesisat.alana olmaz derecede kelepir bu chazlar.
malum krizdeyiz fiyatları ihtiyacımdan dolayı 2000 e çektim.bu kulelerin çifti sadece 2200 den aşağı satılmıyo.üstüne üstün sıfır ayarında 4 işte kullanılmış powerıda 1200*2=2400 wattlık powerıda yanına koydum.fiyat
2 kule 1 power 2000 dedim.lütfen pazarlık yapmayın.pazarlık teklifi eden arkadaşlara satılacak cihazım yok.sadece 2 göbeği 800 tlye alırsınız siz yapmaya kalksanız.