• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sizce hangisini almalıyım?

  • Konbuyu başlatan caxaza
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görülen : 4K

caxaza

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
15 Ocak 2011
Mesajlar
106
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Enst.
yok
Sorum net arkadaşlar ikinci el pa4x mü yoksa sıfır pa 1000 mi?
 
Hesaplı ve iyi olarak pa1000 derim..
Benim düşüncem..
 
Hocam 3x alacaktım normalde ancak almışken bir sefer alacağım için pa4x veya pa1000 é yöneldim. Farkları nedir peki bu iki cihazın ?
 
Hocam 3x alacaktım normalde ancak almışken bir sefer alacağım için pa4x veya pa1000 é yöneldim. Farkları nedir peki bu iki cihazın ?

X serilerinin başta tuşesi farkli olur. Eger x serisi kullanmadiysaniz bu tuslar biraz agir gelebilir. Pa1000'in daha hafif olan tuslari daha kolay kullanma imkani verir. X tuslari ise alistiktan sonra diger modellerin tuslarini begenmemeye yol acabilir.

Aslinda x serisinde aranje ve syhnt ozelliklerinin bir cogu kullanicilar tarafindan degil, set yazanlar tarafindan kullaniliyor ve onumuze hazir gelen bu setleri hazirlayanlarin bilgi ve becerisi dogrultusunda pa1000 ile pa4x farklilasiyor. Genelde ram kapasitesi en yuksek cihazlar amiral gemisi oldugu icin x serisindedir ama yine hazir set boyutlari son sinirlarda ise pa1000de oldukca genis bir ses, ritm datasi sunacaktir. Eger evde kullanilacaksa uzerinde hoparlor olan cihaz hem daha ekonomik hem de kullanisli oluyor.

Pa 80 ve 800 sonrasi 3x'e gecmistim. Ce set ve ersin eren'in olusturdugu setleri kullandim. Pa4x aldim gecen haftalarda bence eskiye gore daha farkli guzellikte bir ses rengi var. Tabi bu arada master eq ayarlari oldukca farklilastiriyor cihazlari. Eger teshirdeki cihazlari karsilatirmak isterseniz bu ayarlari flatta deneyerek ses rengini degerlendirmek gerekir.

Saygilarimla.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst