• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

sonunda yamaha . siparişi verdim...yolda...

Cevap: sonunda yamaha . siparişi verdim...yolda...

hepinize tşkr ederım ozel mesaj lar atılmıstır. hotmaıl acıktır :)

hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanmanız dileği ile...yamaha her zaman kalitedir...

hayırlı kazançlar dilerim doğru karar vermişsin hocam.. geleceği parlak bir klavye..

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sadece anlamadığım bir şey var... Fiyatını yazmanız neden reklam olsun ki... Nereden aldığınızı da yazabilirsiniz ama sezden istenen sadece fiyatı, aldığınız yer değil ki. Özelden yazmanızı anlayamıyorum. Örneğin ben de merak ediyorum ama alacak değilim. V2' den memnunum çünki. Herneyse karar sizin tabi ki...

iyi dileginiz icin tskr ederım ruhı bey.ozel mesaj sebımde sudur ben en azından bole dusunuyorum ...sımdı sıtemızde reklamları bulunan sponsor olan fırmalar var bu onemlı bı nokta ben sımdı burda daha ucuz bı fıyatı yazsam bıle o ısletmelere karsı ayıp olacagı dusuncesındeyım..yanı bence fıyat bıle yazılmamalıdır .ama....ozelden herkes herkese her seyı yazabılır sıkntı yok..zaten ben butun ozel mesajlara yanıt verırım ama bunu forum uyelerıne reklam gıbı fıyat vermenın dogru olmadıgı kanatındeyım...SAYGILAR..

hayırlı olsun kardeşim allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin iyi bir seçim yapmışsın herkes a2000 almak emonun setini bekliyor ama a2000 şu haliyle bile harika zaten şu an üzerindekide emonun seti

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayırlı günlerde kullanman dileğiyle...

iyi dileginiz icin tskr ederım ruhı bey.ozel mesaj sebımde sudur ben en azından bole dusunuyorum ...sımdı sıtemızde reklamları bulunan sponsor olan fırmalar var bu onemlı bı nokta ben sımdı burda daha ucuz bı fıyatı yazsam bıle o ısletmelere karsı ayıp olacagı dusuncesındeyım..yanı bence fıyat bıle yazılmamalıdır .ama....ozelden herkes herkese her seyı yazabılır sıkntı yok..zaten ben butun ozel mesajlara yanıt verırım ama bunu forum uyelerıne reklam gıbı fıyat vermenın dogru olmadıgı kanatındeyım...SAYGILAR..

Sevgili dostum, sen çok iyi niyetlisin, bunu anlıyorum ama bu ticaret ve rekabet işidir. Yani sitemizde reklam verince, daha pahalı mı satmak zorundalar. İkinci el alsan, anlarım. Belki çok ucuza almışsındır ve sahibine ayıp olmasın diye açıklamazsın ama bunu pek anlayamıyorum. Aldığın yer sana özel bir indirim uyguladıysa, o zaman başka tabi. Donanımhaber sitesinde telefon karşıyaştırması yapıyoruz ve en düşük fiyata veren yerleri hep söylüyoruz. Üstelik sitede reklamı olan işyerlerinden çok daha ucuza olan yerleri birbirimize söylüyoruz. Ben bunda bir tuhaflık ya da saygısızlık göremiyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorumdur. Sağlıcakla kal.