sx3000 mi pa80 mi?

Cevap: sx3000 mi pa80 mi?

[QUOTE = technodex; 52800] Peki ritim Click ram takılıyormuş Fiyatı nedir bilen varmı?
Yorumlar icin ayrıca teşekür. [/ QUOTE]

genelde hepsinde oluyor pattern ram benim orgta aldığımda vardı fakat tünel müzikte ve sistem nk takıyor onlara bir sor kaç lira 150-200lira olabilir

valla arkadaşlar pattern ram tunelde 200tl civarında nk da satıyor ayrıca ketroncular için bi fikir sunmak istiyorum ben derimki düğün için pattern ram a gerek yok zaten düğünde kaç ritim kullanıyoruz çiftetelli misket oyun havası halay vahde slow 9/8 yöresel olarak 7/8 horon 4/4 vs... kullanacağımız ritim sayısı eminki 20 yi geçmeyeceği için pattern ram fuzuli ama gazino bar ortamında iseniz pattern ram şart thm tsm aksaklar aynı şekilde düğüncülerinde kullandığı ritimler lazım olacak gerçi bar da bile 60 ritimi geçmeyiz ama yinede bulunsun diyenler takabilir

Arkadaşlar Yorumlar için hepinize teşekkür ederim, Bu gün Sx3000 ve pa800 deneme fırsatım oldu, pa800 almaya karar verdim:)

kesinlikle pa800 çok iyi bir seçim çok memnun kalacaksın:)

Hayırlısı bakalaım tabi biraz daha para biriktirmek gerekiyor:)

ama hakikaten süper cihaz bide şu ram yanma olayları falan olmasa:)

technodex kardeşim seçimine saygı duyuyorum ALLAH hepimize ekmek yemeyi nasip etsin pa800 ram yanma olayına gelince içerisindeki setlerle oynamamanı bilir kişilere yaptırmanı tavsiye ediyorum ram yanma olayı nedir? işi bilen adam hesaplıyıp işi bilinçli yapıyor bilmeyenlerde ne bulduysa fazla fazla atıyor bu durumda ram donuyor ve yanıyor sadece set lerle oynamaman daha sağlıklı diye düşünüyorum

Uyarın için teşekkürler kardeşim, Fakat hemen almıyacam 2-3 ay gecmesi lazım nede olsa cihaz 3.000 kusur tl:)
Ram yanma olayına gelince, Ben bu olayı başından beri takip edenlerdenim, Asıl mesleğim bilgisayarcılık öyle ram vs.. fazlasıyla haşır neşirim zaten, Daha önceleride yazmıştım, ram yanma olayı fazla yüklemeyle vs. alaksı yok bu sorun cihazın kendi sorunu. böyle birşeye korg firmasının mahel vermemesi gerekiyor aslında, Ne demek o ram fazla doldu yandı:) yok öyle şey. Ama ne yaparsınız ki bizim millet pek hakkını aramayı bilmiyor.
örnek: Sen bilgisayar aldın, Hdd doldurdun, Hdd bozuldu, Veya flash memory aldın doldurdun bozuldu, Veya pc de 2gb ram var sabah açtın akşama kadar kastın makinayı, Pc sadece yavaşlar kitlenir açar kapatırsın düzelir, Hangisinin rami yanmış bu güne kadar, Sonuçta pa800 de bir işletim sistemi bir main board bir cpu bir ram var.
yanıyorsa bu korgun sucu kimsenin değil.

hemen almıyorsan o zaman bence pa2x al o daha iyi

Bence aralarında malzeme kalitesi hariç fazla bir fark yok gibi, Okadar paraya değmez diye düşünüyorum, çok FİYAT farkı var arasında.

Moderatör tarafında düzenlendi: