sx3000 mi pa80 mi?

Cevap: sx3000 mi pa80 mi?

bir alet alırken teknik özelliklerinin yanında orgun alım satımında hangisinin daha çok pirim yaptığının yanı sıra,nevalesinin bol olması ve kullanım sayısının neden bukadar çok olduğu da göz önünde bulundurulmalıdır.paraya sıkıştığın zaman pa80 i hemen nakite çevirme imkanı varken,diğerlerini zararına bile olsa satana kadar göbeğin çatlar.bence alemin kıralı halen pa80.saygılar......

evet orgu çalıp ekmek yemek için değil alıp satmak için alıyorsunuz sanırım :) ve pa80 kullanımı kolay sx3000 ustalık isteyen iştir kalite farkını bile görmedikten sonra pa80 diye tutturduktan sonra daha ne denilebilirki sen 55 ve 80 kullan piyasası iyi hahaha mazide iyiydi bana göre 2000li yıllarda bende kullanıyordum üzerinde klavye yoktu ketron x1 vardı eskilerden ama sen ne yapacaksın özelliği al sat al sat kızıyorum size ya ekmek teknesi satılırmı? bence ayakkabını sat gömleğini sat ama ekmek tekneni satma sx3000 kullanmadım sadece 1 kere teşhir salonunda denedim ve çok mükemmel bence pa80 le değilde sx3000 i pa800 le kıyaslamak daha mantıklı hadi üstadlar alım satıma devam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

evet orgu çalıp ekmek yemek için değil alıp satmak için alıyorsunuz sanırım :) ve pa80 kullanımı kolay sx3000 ustalık isteyen iştir kalite farkını bile görmedikten sonra pa80 diye tutturduktan sonra daha ne denilebilirki sen 55 ve 80 kullan piyasası iyi hahaha mazide iyiydi bana göre 2000li yıllarda bende kullanıyordum üzerinde klavye yoktu ketron x1 vardı eskilerden ama sen ne yapacaksın özelliği al sat al sat kızıyorum size ya ekmek teknesi satılırmı? bence ayakkabını sat gömleğini sat ama ekmek tekneni satma sx3000 kullanmadım sadece 1 kere teşhir salonunda denedim ve çok mükemmel bence pa80 le değilde sx3000 i pa800 le kıyaslamak daha mantıklı hadi üstadlar alım satıma devam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

tebrik ederim üstat önemli bir konuya deyinmişsin adamlar daha almadan satmayı düşünüyor aletlerin özelliklerini ve kalitesi önemli değil PA80 güzel alet ama bu kadar abartılacak şey değil zaten kullananların çoğu kullanmayı bilmiyor oset buset şuset gezip duruyorlar nevalesi bolmuş onu bir geçelim şimdi her iyi aletin nevalesi bol sx3000 de en az 500-600 ritim var türk ritimleri olarak fazlasıyla hafızasında 5o-60 tane sample türk ses var daha ne olacaktı sanki pa80 nin 2-3 kartı var işe yarar onlardaki sesleri toplasan bu kadar yapmaz

sample sx3000 32mb-- pa80 16mb
fill-in sx3000 4 adet otomatik veya manual -- pa80 2 adet sadece manual
sound sx3000 doğal ve gerçekçi canlı sound -- pa80 doğallık zayıf derecede

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abi sen yazmişisin pa 800ün sifir aldinmi çok ariza veriyormu ya

nacizane görüşüm tek kelime sx3000 hürmetler kardeşlerim

sx3000 derim yarın birgün pa 80 nin yedek parçası için çöpe gitmen gerekecek hiçbir firma eskiye bel bağlamaz korgta öle pa 80 eski alet eski araba hep arıza yapar yolda bırakır

Kardeş ben senin gibi kararsızdım.İlk önce xd9 aldım.Evet sağlam alet ama nevale az kaliteli ritm az. Pratik değil efektleri yetersiz.Onu sattım or 700 v1 aldım.Nevale iyi ama kitleri az.Dolayısiyle ritmler birbirine benziyor. Türk sesleri iyi sayılmaz.En sonunda onu da satıp sıfır pa800 aldım oh be dedim inan! Emo usb de aldım o kadar güzel ritmler var ki sesler de çok iyi! 256 ram taktırıp diğer setlerden de ritm yükleyerek emoyu takviye edersen on sene başka alet aramazsın.İyi etmişşin hayırlı olsun.

arkadaşım aslında en kolay çözüm gidip canlı dinlemekltir bence ama buna imkanın varmı oda meçhul. Ha bana sorarsan bence sx3000 daha iyi ama pa80 i hiç kullanmadığımdan dolayı net bişey diyemem. Bide bi arkadaşımızın dediği gibi cihazda yedek parça sıkınısı çekebilişrsin. İş yined sana kalmış burada deişik görüşler bulursun arkadaşalarımızın hepside birbirinden deişik görüşler getirir ve haklıdırlarda ama en kolay çözüm cihazı gidip kendi zevkinle seçmen Çünkü pa80 i beğenen sx3000 i beğenmiyebilir ama tersine sx3000 i beğenende pa80 i beğenmiyebilir o yüzden önemli olan senin ne düşündüğün.

tabiki xs3000 ama tuş acayip ağır bence en az 1-2 gün üzerinde uğraşıp öyle çıkın sahneye insan bocalıyor biraz