sx3000' ne veda ettim

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
3 yıldır kullandığım sx3000 orgumu bugün sattım. Kullandığım en iyi orgtu şimdiye kadar ve bir çok ritim yazdım ses program yaptım . Çok kaliteli bir orgtu fakat şu anda belim rahatsız bel fıtığı belirtisi var o yüzden çok ağır olduğu için ve birazda değişiklik istediğimden sattım. Bundan sonraki alacağım alet pa600 olacak galiba hem hafif hemde yeni teknoloji şubat 15 i bekliyoruz artık:D

Cevap: sx3000' ne veda ettim

hayırlısı olsun sx 3000 hiç canlı dinleme fırsatım olmadı ama pa 600 ü az çok neye benzeyeceğini tahmin edebiliyorum... korg soundunu sevmeyen biri olarak bende pa 600 ü bekliyorum uygun olursa bende almayı düşünüyorum 3. klavye olarak 2 ci 3 cü işler için malum eleman korgtan başka org sevmiyor hani tyros 4 audya 5 versem istemez illa korg olacak pa 800 gene alsam üzerinde yatar valla :D

Hayırlı olsun Ümit usta demek emektar gitti he.. :D

Merhabalar.

Öncelikle geçmiş olsun dostum.

Cihaz hususunda ise son dönemlerde satıp satmama arasında gidip geliyordun zaten ; hayırlısı olsun diyelim.

Değişiklik herzaman iyidir.Ancak , umarım "SX3000"i aramazsın.

Benim fikrim , (ağırlığı haricinde) saundunu arayacağın yönünde.Fakat , ağır olmasına ağır ; hem de çok ağır.Taşıyınca anlıyorsun ne kadar ağır olduğunu :)

Selâmlar...

3 yıldır kullandığım sx3000 orgumu bugün sattım. Kullandığım en iyi orgtu şimdiye kadar ve bir çok ritim yazdım ses program yaptım . Çok kaliteli bir orgtu fakat şu anda belim rahatsız bel fıtığı belirtisi var o yüzden çok ağır olduğu için ve birazda değişiklik istediğimden sattım. Bundan sonraki alacağım alet pa600 olacak galiba hem hafif hemde yeni teknoloji şubat 15 i bekliyoruz artık:D

Hayırlı olsun hocam, rahatsızlığınızdan dolayıda geçmiş olsun. Klavye kullanan ve her programa elinde taşıyarak giden biz piyanistlerin en büyük sorunu bu ağır ve metal kasa orglar.

Ama yanlış anlamazsan birşey söylemek isterim. Daha önceki yorumlarında, a2000 ve pa 600 için açık ve net bir biçimde, çöp, plastik tek kullanımlık kaldır at çöp ve çin malı dandik kasa gibi ifadelerin olmuştu. O bakımdan bu kararı almak zor olmuştur heralde..

Hayırlı olsun hocam, rahatsızlığınızdan dolayıda geçmiş olsun. Klavye kullanan ve her programa elinde taşıyarak giden biz piyanistlerin en büyük sorunu bu ağır ve metal kasa orglar.

Ama yanlış anlamazsan birşey söylemek isterim. Daha önceki yorumlarında, a2000 ve pa 600 için açık ve net bir biçimde, çöp, plastik tek kullanımlık kaldır at çöp ve çin malı dandik kasa gibi ifadelerin olmuştu. O bakımdan bu kararı almak zor olmuştur heralde..

pa600 konusunda şaka yaptım almayı düşünmüyorum şu anda aradığım ilk alet ketron audya5 uygun fiyatlı bulsam alacağım geçenlerde 4000 tl ye falan satıldı bulamazsam tyros2 veya en son sıfır pa800 almayı düşünüyorum.

malesef iyi orglarda hep ağır oluyor ne yapalım tekerlekli çanta kullanırız.

Kendiniz aktif olarak ritim yazmayı editlemeyi ve seslerle uğraşmayı seven birisisiniz. Bence, 6000tl civarına çok rahat tyros 4 bulunuyor. Öyle birşey düşünmenizi tavsiye ederim. Gerekirse ikinci orgunuz GW8 ide okutursanız, bu iş tamam olur.

Bence Tyros2 ye bulaşma hoca..elinde kalır 3 ve 4 kadarda kullanıcıya açık değil sıkıntılı bir alet

ümit hocam bende hem ketron sx3000 kullandım hemde tyros2 tyros 2 size hiç önermiyorum heleki kendi hoparlörü yoksa hiç yanaşmayın.ben bu kullandığım aletlerden sonra kararsız kaldım ama büyük ihtimal bende pa800 alıcam gibi görüyor.