Sx3000 yeni saund hakkında!

İyiki Doğdunuz :)

yüklenmez umutçum...hepsi ayrı..x9 16 mg.sx3000 32mg...aslında 3000 de daha iyidir dabrukalr.çünkü sx3000,e daha iyi kitler koydular....

Ya ben xd9 dinledim gercekten ritimleri iyiydi. ama sx3000 in demolarını dinledigimde o hazzı duyamadım. o yüzden sordum.

umutcum.ritmi yazan kişi ile alakalı...diyorum ya daha iyisi var..bir ara x9 da çok dabruka kullanıldığı içinde bizler şikayet ediyoduk...birde plus 2 de lop dabruka vardı.eğer onu dinlediysen...istersen sert tonlarda dabrukalı ritim yazarsın..

ritimlerde eq, pan gibi olaylar varmı.

Ya ben xd9 dinledim gercekten ritimleri iyiydi. ama sx3000 in demolarını dinledigimde o hazzı duyamadım. o yüzden sordum

Bu alet öyle bişey ki,anlatılmaz yaşanır bence.Xd9 un darbukalarını bende çok beğeniyorum ama çok kaba kalıyo diğerlerinin yanında.sx3000 in darbukaları daha naif :D Uzman abinin dediği de doğrudur tuşlarda lokum gibi :D

Bu alet öyle bişey ki,anlatılmaz yaşanır bence.Xd9 un darbukalarını bende çok beğeniyorum ama çok kaba kalıyo diğerlerinin yanında.sx3000 in darbukaları daha naif :D Uzman abinin dediği de doğrudur tuşlarda lokum gibi :D

anlamak için tatmak lazım eskiden ben de sıcak bakmıyordum ta ki alana kadar :D