• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

2013 Trakya Müzik Demo Yarışmasında en beğendiğiniz demo kime ait?

• Kullanılan toplam oy
    217
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2013 Demo Yarışması Başladı

oylama için son 2 gün arkadaşlar...

Ch.

güncel, son gün...

Ch.

Galiba bugün son.. Fatih80 arkadaşımızı tebrik edeceğiz sanırım.. Tüm demolar çok güzeldi bence, ama ilk üçte olan arkadaşlar hak ettikleri yerdeler.. Bu üç demo gerçekten ayrı güzeldi..

Sonraki senelerde yapacağımız yarışmalar minik maddi ödüllü olsa, çok daha heyecanlı mı olur acaba? diye düşünmedim değil :D

bende düşündüm bi ara yarışma sitili aynı şarkılarla elemeler ve finalle 2-3 oylamada sonuç bulması gerekir..

Timur Hocam bir örnek vereyim,

Ben yüzücüyüm..master larda Türkiye derecelerim var.. Bursa'da şubat ayında Türkiye şampiyonası yapılacak ama giremeyeceğim yarışlara çünkü Hindistan'da olacağım.

Yarışmalara girebilmek için Türkiye Yüzme Federasyonu Hesabına yarışma başına 10 TL yatırıyorsun. 4 yarışa girebiliyorsun en fazla ve 40 TL yatırıyorsun. Federasyonun parası mı yok? Var ama, amaç paylaşımı katılımı arttırmak. Gerçi kazandığımızda sadece madalya veriyorlar :D

Bir sonraki sene yarışmaya katılanlardan cüzi bir miktar havale yapılması istense?

Toplanan paranın %20'si siteye kalsa? 1. olana %40, ikinci olana %25 ve üçüncü olana %15 pay verilse? yani yarışma olayını motive eden bir durum olur mu bu?

Yoksa tepki mi olur?

Düşündüm, beyin fırtınası yapayım dedim :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Timur Hocam bir örnek vereyim,

Ben yüzücüyüm..master larda Türkiye derecelerim var.. Bursa'da şubat ayında Türkiye şampiyonası yapılacak ama giremeyeceğim yarışlara çünkü Hindistan'da olacağım.

Yarışmalara girebilmek için Türkiye Yüzme Federasyonu Hesabına yarışma başına 10 TL yatırıyorsun. 4 yarışa girebiliyorsun en fazla ve 40 TL yatırıyorsun. Federasyonun parası mı yok? Var ama, amaç paylaşımı katılımı arttırmak. Gerçi kazandığımızda sadece madalya veriyorlar :D

Bir sonraki sene yarışmaya katılanlardan cüzi bir miktar havale yapılması istense?

Toplanan paranın %20'si siteye kalsa? 1. olana %40, ikinci olana %25 ve üçüncü olana %15 pay verilse? yani yarışma olayını motive eden bir durum olur mu bu?

Yoksa tepki mi olur?

Düşündüm, beyin fırtınası yapayım dedim :D

Bence mantıklı... Katılım da artar böylece...

Arkadaşlar, oylama saat 23.10 da sona erecek, son kez oy kullanacakların dikkatine...

Ch.

yav bu sitede bişey var bir sayfaya tıkladığımda bu fareyle oynattığımız küçük okun ucundaki o mavi yuvarlak dönüyorda dönüyor sayfa en az yarım dakka da açılıyor valla neden böyle oysa faysbookta normal dönüyor o mavi şey bi tek trakya müzikte yapıyor bunu bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...