Cevap: (Trakya Müzik 2015 planlaması ve moderatör alımı)
Belli bir sayıya yönetim ulaşamaz. Sadece bekler. (Aman ha! lafım kartal123' e değil, sadece ilham aldım.) Sayıyı çoğaltmak sadece üyelerimizin destek ve katılımlarıyla arttırmaları yönünde olmalıydı. Mesuliyetleri doğrultusunda. Onca müzik konusunda prof. ça ahkam kesenler nerede? Hepsi çil yavrusu gibi dağılmış durumda. Belliki bu işi angarya görmekte (bu işin safsatası) veyahut gerçekten böyle işin ciddiyetinden korkmakta ve kendine güveni olmayan kişiler çoğunlukta. Bir nevi egoistlikte diyebiliriz. Maalesef aday sayısı da bunu teyit etmektedir. Şimdi yeniden bu sayıyı arttırmaya niyetli, gerçekten ben bu işi yaparım edasıyla göğüs gerebilen üyeleri gönül kabartacak nitelikte, görebilecekmiyiz? Yoksa hala kabuğunamı sinecek? Seçim sizin. Türkiye' nin müzik sitesi olarak en önde olan ve şu an için 67.543 adet üye sayısına ulaşmış bir site için. Araştırın, görün derim. Böyle sanal ortamda dahi önderliği kabul edemiyen, gerçek hayatta hiç cesaret edemez. Bu benim naçizane fikrimdir. Hepinize yürekli yarışmalar dilerim. Sevgilerimle.