• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

TYROS2 demo ERZURUM POTPORI

Cevap: TYROS2 demo ERZURUM POTPORI

başka yöreler varsa çalında bizde öğrenelim abi.valla şu halayları bir senden birde yaşar abiden öğreniyoruz.Durmak yok yola devam
sagol serkan artik ben egeye iniyom yasar tanitimala devam etcek insallah ben bugun introsunu yazdigim bir ege turkusu yapcam aksam insallah gerizler basindayim dinlicez menude bu var :D

sagol burhan usta :) bakacam simdi

yaw ben akşam proğramdayken yıkmışsın ortalığı abi,ben halay çalan kim olursa olsun çok seviyom..devam abimm..ellerine sağlıkk..

yaw ben akşam proğramdayken yıkmışsın ortalığı abi,ben halay çalan kim olursa olsun çok seviyom..devam abimm..ellerine sağlıkk..
hayirdir nerdeydin yok artik karar verdim sizede atama yapdim yasar trakya muzik demo komutanlgindan bildirilmisdir halay kuvvetleri komutani yasar diyar oglu unvani korg reno genral slow demo komutani ilker un unvani bmw x5 general arabesk komutani fatih 80 bmw x5 general fantazi alaturka pop komutani serkan birlik unvani bmw.3.20 general ara sira demo komutani murat caliskan nami diyar deli kadir unvani bmw x5 general heheh bende kimse yokmu turkiye dolasim komutani burhanettin akyol unvani kdemli hur er heheeh bmw.5.30 heehh uydu degilmi hehehe

hayirdir nerdeydin yok artik karar verdim sizede atama yapdim yasar trakya muzik demo komutanlgindan bildirilmisdir halay kuvvetleri komutani yasar diyar oglu unvani korg reno genral slow demo komutani ilker un unvani bmw x5 general arabesk komutani fatih 80 bmw x5 general fantazi alaturka pop komutani serkan birlik unvani bmw.3.20 general ara sira demo komutani murat caliskan nami diyar deli kadir unvani bmw x5 general heheh bende kimse yokmu turkiye dolasim komutani burhanettin akyol unvani kdemli hur er heheeh bmw.5.30 heehh uydu degilmi hehehe

akşam bir hayır proğramı vardı derneğin.3 saat proğram yaptım.ben zaten bi tek hayır işine gidiyom..herkese bir görev vermişsin hehehehhe.senin rütbende güzelmiş hehehhehe

alllah razi olsun tabi hayir herzaman hayirdir he artik herkes rutbesini bilsinhehhe

çok güzel bir çalışma olmuş.ellerine sağlık burhan38.bu arada arkadaşlar yaşadı.halay bayramı var sitede.:D:D:D

sorma hocam uyduk yasara mevlam kayira gidiyor bi curcuna bakalim ama ben yorunge degisiyom bu aksam egedeyim

yurdumun güzel ezgileri di gel gel güzel çalışma için tşk ler