tyros2 demo

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: tyros2 demo

swicth sound file convert
sen burdan indir senin bildigin sekil yap bakalim olursa bana yolla yada benim sifreyi verim trakya muzike sen benim sayfaya at

ben indirdim senin demo yu fakat onun formati bozuk oldugu icin daha duzelmez wave olsaydi mp3 e cevirirdim.dur ben total video converter i siteye atayim ordan indirirsin.

Abi mp3' e convert ederken encode olmuş.sorun convert programında....
tecrübelerimden yola çıkarak sana bu konuda Cool Edit'i önerebilirim.Kayıp nispeten çok az...

Ch.

sagolasin bahadir ozaman nasil duzeltiriz bi el at valla iyi denk geldin

olur amma bozuk olani tekrar cevirme wave ye hic birsey degismez eger onceki wave dosyasi varsa onu gonder.bu arada total video converte yi da yukledim siteye

burdan indirebilirsin

Zippyshare.com - program.ZIP

Abi mp3' e convert ederken encode olmuş.sorun convert programında....
tecrübelerimden yola çıkarak sana bu konuda Cool Edit'i önerebilirim.Kayıp nispeten çok az...

Ch.

hocam cool edit burhan abinin kafasini cok karistirir bence hic bulasmasin:)

en iysi bida yeniden yapmak allah allah ama kayitdada sanki bir terslik var gibiydyi sesler patliyordu ama neyse ya bidaki demoda dikkat ederim bakalim ilginize tskler gencler

en iysi bida yeniden yapmak allah allah ama kayitdada sanki bir terslik var gibiydyi sesler patliyordu ama neyse ya bidaki demoda dikkat ederim bakalim ilginize tskler gencler

onemli degil abi hersey gonlunce olsun;)

sagol kadir sende ayni sistem yapiyordun degilmi kayitlarini bidakine biraz daha sesleri dusuk yapayim yada sana wave yolayim sen duzelt bana yolla ok